گرد و خاک محصولات مدیران خودرو در کشورهای عربی
محصولات پرطرفدار چری که در ایران با نام مدیران خودرو شناخته میشوند، جوایز رقابت خودرو سال کشورهای عربی را درو کردند. در ادامه با بهترین خودرو های سال 2024 در کشور های عربی همراه شما هستیم.
رقابت بهترین خودروهای سال کشورهای عربی رسما به پایان رسید که در انتهای این رویداد، محصولات برند چری جایگاهی خوبی را به دست آوردند. از اکستریم وی ایکس تا فونیکس FX و جدیدترین کراس اور تمام چرخ محرک فونیکس یعنی تیگو 7 پرومکس در این رویداد کنار بزرگانی از برندهای میتسوبیشی و مزدا قرار گرفتند که این موضوع، دلایل مختلفی دارد. در ادامه به این دلایل نگاهی خواهیم داشت و به بهترین خودروهای سال 2024 در کشورهای عربی نیز نگاهی خواهیم داشت.
بهترین خودروهای سال 2024 در کشورهای عربی
حضور سه محصول از شرکت چری در این رویداد به شدت حاشیه ساز شده است. این سه محصول توسط شرکت مدیران خودرو در ایران مونتاژ و تولید میشوند همگی، جزو خودروهای به روز چری هستند که در استرالیا و کشورهای عربی و آفریقایی هم پرطرفدار به شمار میآیند.
تیگو 7 پرومکس پرفروشترین خودرو 2024 در کشورهای عربی
جایزه بهترین کراس اور تکنولوژیک سال 2024 در کشورهای عربی در حالی به فونیکس اف ایکس یا همان چری اومودا C5 رسید که اکستریم وی ایکس و فونیکس تیگو 7 پرو مکس به ترتیب لقب بهترین کراس اور 7 نفره و پرفروش ترین کراس اور سال 2024 در کشورهای عربی را به خود اختصاص دادند.
قیمت پایین در کنار شرایط فروش ویژه، تخفیفهای جذاب، سرویسهای دورهای رایگان و گارانتیهای بلند مدت، از مهم ترین دلایلی هستند که خودروهای چری در کشورهای عربی به فروش خوبی دست پیدا میکنند. این در حالی است که مشتریهای مدیران خودرو در ماههای گذشته با مشکل عدم تحویل خودروها، حتی پس از پرداخت افزایش قیمت اعمال شده مواجه بودند. هرچند که تمام تعهدات معوقه مدیران خودرو از پارکینگهای این شرکت ترخیص شدند اما خاطره بدی که برای مشتریان خلق شد، به این آسانیها از اذهان پاک نمیشود. همچنین مشکل کمبود قطعه و معطلی در تعمیرگاههای نمایندگیها هم کم و بیش، نه تنها مشتریان این برند، بلکه تمام چینی سوارهای ایرانی را آزار میدهد.
از فورد تا مزدا و میتسوبیشی در لیست بهترین خودرو های کشور های عربی
علاوه بر چینیهای چری، برندهای معتبر دیگری از کره و ژاپن و آمریکا هم در لیست بهترین خودروهای کشورهای عربی در سال 2024 حضور داشتند. چانگان UNI-S لقب بهترین کراس اور، پژو 3008 عنوان بهترین کراس اور فست بک و میتسوبیشی اوتلندر نیز جایزه بهترین کراس اور کامپکت را به دست آوردند و عنوان بهترین شاسی بلند 7 نفره هم به بایک بی جی 60 یا همان پرادو چینی رسید.
چینی خوش ساختی مانند آواتار 11 هم که تکنولوژی هواوی را همراه خود دارد، کاپ بهترین کراس اور الکتریکی را ربود و مزدا CX90 هم بهترین کراس اور خانوادگی شد! فورد تریتوری از آمریکا توانست لقب بهترین کراس اور سایز متوسط را کسب کند و جایزه بهترین سدان اسپرت پریمیوم هم به خودرو خوش ساخت چانگان یعنی سدان چانگان یونی وی اسپرت رسید که به احتمال خیلی زیاد در سال آینده، راهی ایران نیز شود.
زیکر 001 و میتسوبیشی L200 به ترتیب کاپ بهترین سدان لاکچری برقی و بهترین پیکاپ سایز متوسط را تصاحب کردند و این اتفاق در حالی رقم خورد که هونگچی HS5 عنوان بهترین کراس اور کامپکت لاکچری را به خود اختصاص داد. لقب بهترین کراس اور هیبریدی در بین خودروهای برتر کشورهای عربی در سال 2024 نیز به بایک بی جی 30 هیبریدی رسید و بهترین شاسی بلند هم خودرویی نبود جز نیسان پاترول!
اما در بخش خودروهای پرچمدار شاهد محصولات جذابی بودیم که متاسفانه فعلا امیدی برای واردات یا مونتاژ آنها نداریم. برای مثال، آئودی Q8 عنوان بهترین کراس اور لاکچری را داشت و پورشه تایکان هم به عنوان بهترین خودرو اسپرت برقی دست پیدا کرد. استون مارتین ونتیج، لامبورگینی تمراریو و فراری 12 سیلندر نیز به ترتیب، عنوان بهترین خودرو اسپرت، بهترین خودرو اسپرت هیبریدی و بهترین سوپر کار را به صید کردند.
به نظر شما اگر این رویداد در ایران برگزار میشد، محصولات ایران خودرو و سایپا یا مونتاژیهای چینی چه جایگاهی پیدا میکردند؟