این 10 کشور، پرسرعت ترین اینترنت موبایل در جهان را دارند
ارسال شده توسط: علیرضا قادرمیهنی 19 آذر 1403 ساعت 19:35
یکی از مهمترین نیاز کاربران، سرعت اینترنت و کیفیت مطلوب آن است. آیا میدانید که پرسرعت ترین اینترنت موبایل در جهان متعلق به کدام کشورهاست؟
یکی از چالشهای اساسی کاربران در فضای مجازی، کیفیت و سرعت اینترنت است که طی سالهای اخیر نه تنها بهبود نیافته، بلکه بدتر شده است. هم اکنون یکی از مهمترین مشکلات مردم ایران، فیلترینگ اینترنت و بسته بودن درهای اغلب پلتفرمها و سایتها به روی اینترنت بین الملل کاربران است. تنها امیدواری که در حال حاضر مردم دارند، رفع فیلترینگ و بهبود کیفیت اینترنت با روی کار آمدن فیبر نوری است.
پرسرعت ترین اینترنت موبایل در جهان متعلق به کدام کشورهاست؟
دولت در شرایط فعلی و به صورت تلویحی به دنبال گران کردن اینترنت است و به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات، ایران ارزانترین اینترنت دنیا را دارد؛ اما آیا این گفته صحت دارد؟ طی روزهای اخیر اظهارات متفاوتی راجع به اینترنت شده و برای مثال مهدی روحانی نژاد خاطرنشان کرده است که از بزرگترین موانع اینترنت فیبر نوری، اینترنت ارزان و کمبود مودم است که باید هر چه سریعتر این مشکلات کاهش پیدا کند.
براساس آمارهای منتشر شده از وبسایتهای معتبر جهانی، کشورهایی مثل امارات، قطر، کویت و دانمارک، چهار کشوری هستند که بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در سال 2024 داشتهاند. همه میدانیم که کاربران نیاز به سرعت و کیفیت مطلوب اینترنت دارند و در دنیای امروز، هیچ کاری بدون استفاده از اینترنت انجام نمیشود؛ بنابراین، طبیعی است که دغدغه اغلب مردم این باشد که بستر مناسبی برای اتصال به پهنای باند بین الملل داشته باشند.
به لطف اینترنت، اطلاعات در هر لحظه همراه ما هستند و این امکان را برای کاربران فراهم میکند تا به راحتی با هر نقطه از جهان، ارتباط برقرار شود. با این حال خبر بد این است که پهنای باند اینترنت از یک کشور به کشور دیگر متفاوت بوده و گاها میتواند به معنای واقعی کلمه افتضاح باشد. چه عواملی میتوانند روی سرعت اینترنت اثر بگذارند؟
عوامل موثر بر سرعت اینترنت
عوامل مهم و متعددی باید دست به دست هم دهند تا سرعت اینترنت به دلخواه کاربران باشد، اما زیرساخت یا نوع کابل میتواند نقش موثری در سرعت ایفا کند. برای مثال فرق میکند که یک کشور از کابل مسی یا فیبر نوری برای انتقال دیتا استفاده میکند یا کابلهای معمولی! با این اوصاف، هر چه زیرساختها جدیدتر باشد، سرعت افزایش خواهد یافت.
دومین عامل تأثیرگذاری برای دستیابی به اتصالی سریعتر، نزدیک بودن به کابلهای زیردریایی است. کابلهای فیبر نوری که زیر دریا قرار دارند، 97 درصد از دادههای ارتباطی جهان را انتقال میدهند و هر چه یک کشور کوچکتر باشد، هزینههای کابل کشی ارزانتر خواهد بود. گزارشهای اسپیدتست حاکی از این است که امارات متحده عربی، صدر فهرست پرسرعتترین اینترنتهای همراه قرار دارد و پس از آن کشورهای زیر قرار میگیرند:
کشورسرعت متوسطامارات متحده عربی428.53 مگابیت بر ثانیهقطر356.74 مگابیت بر ثانیهکویت258.51 مگابیت بر ثانیهدانمارک149.73 مگابیت بر ثانیهبلغارستان147.63 مگابیت بر ثانیهکره جنوبی146.42 مگابیت بر ثانیههلند142.84 مگابیت بر ثانیهنروژ139.37 مگابیت بر ثانیهلوکزامبورگ127.57 مگابیت بر ثانیهسنگاپور123.73 مگابیت بر ثانیه در گجت نیوز بخوانید: ارزان ترین اینترنت جهان در ایران است، باید گران کنیم تغییر جایگاه ایران در گزارش جدید اسپیدتست از وضعیت سرعت اینترنت رکورد قطعی اینترنت در اختیار این کشورها است؛ ایران در صدر جدول یک رکورد دیگر برای اماراتی ها؛ بالاترین سرعت اینترنت موبایل در جهان