نیلی بلاگ‌

سود سهام عدالت، ابزار جدید کلاه برداران

ارسال شده توسط: علیرضا قادرمیهنی 24 آذر 1403 ساعت 11:54

همزمان با انتشار خبر واریز سود سهام عدالت به حساب سهامداران، کلاه برداران در حال امتحان کردن شیوه‌های جدید برای خالی کردن حساب آن‌ها هستند.

کلاهبرداران همواره راهی برای خالی کردن جیب مردم پیدا می‌کنند و تنها راه ممانعت از اقدامات مجرمانه آن‌ها، دقت در صحت اطلاعات و توجه به اخبار از منابع رسمی است. یکی از شیوه‌های مرسوم کلاهبرداری طی سال‌های اخیر، سودجویی از سود سهام عدالت است. به گفته دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، سهامداران توجه داشته باشند که برای دریافت سود، نیاز به هیچ گونه اقدامی از سوی آن‌ها نیست.

برای دریافت سود سهام عدالت هیچ اقدامی نیاز نیست

پیش از این سازمان بورس به سهامداران اطلاع داده بود که به زودی سود سهام عدالت به حساب آن‌ها واریز می‌شود و همین صحبت، بهانه‌ای جذاب به کلاه برداران داده است تا از این فرصت، نهایت استفاده را ببرند. مهدی حاجی وند با اشاره به برنامه سازمان بورس گفته است:

متناسب با میزان سهامی که افراد دارند، همانند مراحل قبلی، سود متفاوتی به حساب هر یک از سهامداران عدالت واریز خواهد شد.

سود سهام عدالتسود سهام عدالت

ایشان ضمن تأکید بر این موضوع که برای واریز سود سهام عدالت نیازی به هیچ اقدامی از سوی سهامداران نیست، خاطرنشان کرد که این سود مثل تمام سودهای واریزی قبل به شماره شبا اعلامی واریز می‌شود. نکته مهم اینکه حتی قرار نیست پیامکی مبنی بر واریز شدن سود به دارندگان این سهام ارسال شود و هر گونه پیامکی که برای سهامداران از سوی منابع نامشخص ارسال می‌گردد، غیرمعتبر و کلاه برداری است.

به گفته حاجی وند، یکی از شیوه‌های افراد سودجو این است که همزمان با انتشار خبر توزیع سود مرحله سوم سهام عدالت، با ارسال پیامک «نحوه دریافت سود سهام عدالت» از شماره‌های ناشناس، کاربران را به یک سایت جعلی یا نصب لینک آلوده هدایت می‌کنند و سپس حساب بانکی آن‌ها را خالی خواهند کرد. دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین اضافه کرده است:

برای دریافت سود سهام عدالت نیازی به مراجعه حضوری یا ورود سهامداران به سایت یا لینکی در فضای مجازی نیست.

علاوه بر این کلیه سهامداران باید توجه داشته باشند که برای دریافت این سود، نیازی به ارسال مدارک سجلی و بانکی افراد به هیچ مرجعی نیست و حتی یک لینک هم نباید با این مضمون روی تلفن همراه خود باز کنید.

در گجت نیوز بخوانید: ربات های کلاه بردار؛ وقتی شیادان در لباس ربات انسان نما ظاهر می‌شوند ۷ نوع کلاهبرداری رایج در حراج جمعه سیاه و راهکارهای پیشگیرانه روش جدید برای سرکیسه کردن مردم؛ دریافت مبالغ هنگفت برای ثبت نام خودرو همکاری محسن یگانه با کلاهبردار تحت تعقیب اینترپل؛ پاسخ تیم خواننده مطرح کشور چیست؟ اخبار جدید از پرونده کلاهبرداری موبایل موسوی : اتهام ۳۰۰ میلیاردی و بازگشت وجه بعضی از مالباختگان

منبع خبر

برچسب ها : ،

مطالب مشابه را ببینید!