بهترین هاست و سرویسهای میزبانی برای فروشگاه اینترنتی (۵ سرویس برتر)
سرعت، امنیت و مقیاسپذیری هاست، سه فاکتور مهم و مؤثر بر فروش و تجربه کاربری سایتهای فروشگاهی هستند. بنابراین انتخاب سرویس میزبانی مناسب برای فروشگاههای اینترنتی لطف بزرگی است که صاحبان وبسایتهای فروشگاهی به کسبوکار و مشتریانشان میکنند.
در ادامه این مطلب میخواهیم شما را با ۵ سرویس برتر برای میزبانی فروشگاههای اینترنتی آشنا و در مورد مزایا، معایب و کاربرد هر کدام با شما صحبت کنیم. پس اگر وبسایت فروشگاهی دارید یا میخواهید داشته باشید، خواندن این مقاله بهشدت به نفع کسبوکارتان است.
بهترین انواع هاست برای سایتهای فروشگاهی
۱) هاست ووکامرس برای فروشگاههای خلوت!
هاست ووکامرس نوعی از میزبانی وب با امکانات، افزونهها و توزیع مناسب منابع است که اختصاصاً برای میزبانی از سایتهای فروشگاهی ووکامرسی بهینه شده است.
اگر سایت شما ترافیک کمی (برای مثال ۱۰۰۰ بازدید در روز) دارد، خرید هاست ووکامرس به دلیل هزینۀ مناسب، منابع کافی و توزیع شده، امنیت مناسب، سرعت و آپتایم بالا یکی از مناسبترین گزینههای روی میز است.
از مزایای هاست ووکامرس میتوانیم به هزینۀ کم، سازگاری با افزونهها و قالبهای فروشگاهی، سرعت و امنیت بهینهشده برای فروشگاهها، آپتایم بالا، مقیاسپذیری و قابلیت ارتقا منابع، استفاده از فایروالهای قدرتمند، بهینهسازی چندلایه و کشینگ، پشتیبانی تخصصی، پنل کاربری ساده و… اشاره کنیم.
برای اطلاعات بیشتر در این باره، مقاله هاست ووکامرس چیست را بخوانید.
۲) سرور مجازی (VPS)، برای فروشگاههای متوسط
سرور مجازی (Virtual Private Server) بخشی از یک سرور قدرتمند است که به کمک ابزارهای مجازیساز، بهصورت مجزا و ایزوله درآمده، منابع و امکانات خودش را دارد و بهعنوان یک سرویس میزبانی وب عمل میکند.
اگر سایت فروشگاهی شما بازدید متوسطی (برای مثال ۲۵۰۰۰ بازدید در روز) دارد، انتخاب سرور مجازی به دلیل منابع اختصاصی، امنیت و پهنای باند بالا یک انتخاب هوشمندانه است.
از مزایای سرور مجازی برای فروشگاههای اینترنتی میتوانیم به این موارد اشاره کنیم:
هزینۀ کم نسبت به سرور اختصاصی،منابع اختصاصی،پهنای باند بالا،مقیاسپذیری بسیار خوب،امکان شخصیسازی و ارتقا،امنیت چند لایه با فایروال و آنتیویروس،آپتایم بالا،سطح دسترسی و کنترل بالا،سرعت و عملکرد خوب سایت و…
البته این را هم بگوییم که سرورهای مجازی هزینۀ بالاتری نسبت به هاست اشتراکی دارند و برای مدیریت VPSها به کمی دانش فنی درباره سروها و سازوکار آنها نیاز دارید.
۳) سرور اختصاصی، برای فروشگاههای بزرگ با بودجه زیاد
سرور اختصاصی بهترین انتخاب برای سایتهای بسیار بزرگ و پربازدید است؛ چراکه تمام امکانات، منابع و قدرت یک سرور در اختیار یک سایت است و هیچ اشتراکی در کار نیست! این نوع میزبانی با منابع کاملاً اختصاصی و کنترل کامل روی سرور، دغدغۀ امنیت، پایداری و سرعت سایت های بزرگ و پرترافیک را به طور کامل رفع کرده است.
از مزایای سرور اختصاصی میتوان به منابع کاملاً خصوصی، سرعت و عملکرد عالی، Latency خیلی پایین، امنیت خیلی بالا، پایداری بالا، مانیتورینگ دائمی، امکان شخصیسازی بر اساس نیاز و کنترل کامل روی سرور، مقیاسپذیری و انعطاف زیاد، پهنای باند خیلی زیاد، امکان دسترسی به روت سرور و… اشاره کرد.
ولی خب از آن طرف، هم قیمت این سرورها بیشتر است، هم برای نگهداری و مدیریت سرورهای اختصاصی به دانش فنی بالایی نیاز دارید و خبری از پشتیبانی شرکت هاستینگ نیست.
۴) هاست ابری، برای فروشگاههای روبهرشد
در این نوع سرویس، سایت شما بر روی چند هاست در سرورهای مختلف و در نقاط مختلف جغرافیایی میزبانی میشود و در صورت بروز مشکل یا اختلال در عملکرد هر سرور، سرورهای دیگر به فضای ابری فراخوانده میشوند تا اختلالی در عملکرد میزبانی پیش نیاید.
همانطور که از تعریف هاست ابری مشخص است، این نوع سرویس انعطافپذیری و مقیاسپذیری بالایی دارد و برای میزبانی سایتهای فروشگاهی در حال رشد که نیاز به مقیاسپذیری دارند، مناسب است.
پایداری بالا، سرعت مناسب، هزینۀ مناسب نسبتبه سرور مجازی و اختصاصی، انعطاف و مقیاسپذیری بسیار خوب، استفاده بهینه از منابع، عملکرد مناسب، مدیریت راحتتر و… از جمله مزایای هاست ابری هستند.
۵) سرور فروشگاهی، مخصوص فروشگاههای پرترافیک
سرور فروشگاهی، یک سرور اختصاصی مدیریتشده و محصول اختصاصی هاستینگ لیموهاست است که مخصوص برای فروشگاههای اینترنتی بزرگ، پربازدید و در حال رشد کانفیگ و پیکربندی شده است.
با خرید سرور فروشگاهی دیگر دغدغۀ منابع، سرعت و امنیت سایت را نخواهید داشت. علاوه بر این سایت شما با هزینۀ کمتری نسبت به سرور اختصاصی و بدون درگیر شدن با مسائلی مثل تعمیر و نگهداری و مدیریت آن، میزبانی میشود.
مزایای سرور فروشگاهی عبارتند از:
منابع اختصاصی،هزینۀ کمتر نسبت به سرور اختصاصی،عدم نیاز به دانش فنی برای مدیریت سرور،ترافیک نامحدود،بهینهسازی چندلایه و کشینگ اختصاصی،تنظیم و سفارشیسازی منابع سرور متناسب با نیاز و…
خب بعد از اینکه با ۵ سرویس میزبانی مناسب فروشگاههای اینترنتی آشنا شدید، الان وقت انتخاب است! اما چطور بهترین انتخاب را داشته باشیم؟ در ادامه به شما میگوییم.
چگونه سرویس میزبانی مناسب را انتخاب کنیم؟
برای انتخاب سرویس میزبانی مناسب باید چند موضوع مهم و اساسی را بررسی و بر اساس آنها سرویس مدنظرتان را انتخاب کنید.
اول باید نیازهای فروشگاه اینترنتیتان را بررسی کنید. همانطور که در مقدمۀ این مطلب هم گفتیم، سه فاکتور ترافیک (سرعت)، امنیت، مقیاسپذیری برای فروشگاههای اینترنتی بسیار مهم هستند و روی انتخاب سرویس میزبانی تأثیر زیادی دارند. پس قبل از انتخاب سرویس میزبانی باید نیازهای فروشگاه مشخص شود.
علاوه بر این، امنیت اطلاعات یک فاکتور حیاتی برای هر فروشگاه آنلاینی است و یک سرویس میزبانی مناسب باید از همه نظر امنیت سایت فروشگاهی را تأمین کند و امکانات و خدماتی مثل گواهی SSL، فایروالها و بکآپهای منظم به کاربرانش بدهد.
تمام تلاش ما برای انتخاب سرویس میزبانی مناسب برای این است که دیگر دغدغهای در مورد زیرساخت سایت نداشته باشیم، پس در انتخاب سرویس میزبانی کیفیت پشتیبانی خیلی مهم است.
ارائه قابلیتهای اضافی مثل ایمیل، دیتابیس، پشتیبانی ۲۴/۷ و… هم سرویس میزبانی را کاربردیتر میکند. وجود این قابلیتها میتواند یک امتیاز مثبت برای انتخاب آن سرویس باشد.
برای تهیۀ میزبانی مناسب برای فروشگاه آنلاین کافی است سری به سایت لیموهاست بزنید و بر اساس فاکتورهایی که گفتیم، بهترین سرویس را انتخاب کنید و تجربۀ کاربری خوبی به مشتریانتان هدیه دهید.
جمعبندی و حرفهای پایانی
انتخاب یک میزبانی مناسب برای سایت فروشگاهی اقدام بسیار مهمی است که نیاز به بررسی و دقت بالایی دارد. در این مطلب ۵ تا از بهترین سرویسهای میزبانی برای فروشگاه اینترنتی را به شما معرفی و درمورد کاربرد، مزایا و معایب هرکدام با شما صحبت کردیم. الان کار برایتان راحتتر شده و میتوانید بر اساس نیاز و بودجهتان بهترین انتخاب را داشته باشید.
این مطلب توسط شرکت های ثالث به عنوان بیانیه مطبوعاتی یا رپورتاژ آگهی ارسال شده و گجت نیوز در قبال موارد مندرج در آن مسئولیتی ندارد.