طرز تهیه کیک شیر ساده و کلاسیک
کیک شیر یک کیک ساده و کلاسیک است که هر کسی میتواند آن را در کمترین زمان در خانه تهیه کند. این کیک با حداقل مواد لازم تهیه میشود و اغلب برای ایجاد ظاهری شبیه به بارش برف، پودر قند روی آن میریزند یا با خامه و میوههایی مانند توت فرنگی سرو میکنند.
کد خبر :
۲۱۹۷۰۶
۲۸ آذر ۱۴۰۳ –
۲۱:۰۵
کیک شیر به صورت یک لایه مرطوب و شیرین ایجاد میشود. این کیک حالتی اسفنجی و لطیف دارد که با چای یا قهوه در یک عصر زیبا قابل خوردن است. در این مقاله به طرز تهیه کیک ساده با شیر میپردازیم.
کیک ساده با شیر؛ یک میان وعده خوشمزه
یک کیک ساده با شیر یک میان وعده کلاسیک و لذت بخش است که بافت سبک و پفکی یک کیک اسفنجی ساده را با حالت خامهای شیر ترکیب میکند. این کیک اغلب با استفاده از مواد ساده مانند آرد، تخم مرغ، شکر و کره درست میشود و تهیه آن در خانه آسان است. طعم ملایم شیرین کیک کاملاً با شیر ترکیب میشود. این موضوع رطوبت کیک را افزایش میدهد و تعادلی خوبی از طعم ها را ایجاد میکند. لذت بردن از یک تکه کیک با شیر نه تنها رضایت بخش است، بلکه یک میان وعده میان مقوی است که به ویژه کودکان از خوردن آن لذت بسیار میبرند.
مواد اولیه تهیه کیک ساده با شیر
مواد لازم در طرز تهیه کیک ساده با شیر طبق جدول زیر است:
مواد
مقدار
شیر کامل
یک فنجان (۲۴۰ میلی لیتر)
کره
½ فنجان (۱۱۳ گرم)
آرد همه منظوره
۲ فنجان (۲۴۰ گرم)
بیکینگ پودر
۲ قاشق چایخوری
نمک
½ قاشق چایخوری
شکر دانه ریز
۲ فنجان (۴۰۰ گرم)
تخم مرغ بزرگ
چهار عدد
عصاره وانیل
یک و ½ قاشق چایخوری
پودر قند
به مقدار لازم
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه
کل زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه
سرو: ۱۲ وعده
کالری: ۳۱۲ کیلو کالری
مراحل تهیه کیک ساده با شیر
در ادامه به مراحل ضروری در طرز تهیه کیک ساده با شیر اشاره میکنیم:
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب فر را با اسپری چرب کنید.
شیر و کره را در یک قابلمه کوچک گرم کنید، هر از گاهی هم بزنید، فقط تا زمانی که حباب و کره آب شود (حدود ۵ دقیقه).
در همین حین، در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ یا کاسه یک همزن پایهدار، شکر گرانول و تخم مرغها را با حرارت متوسط به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا پف کند.
مخلوط آرد را اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید. با سرعت کم همزن، مخلوط شیر داغ را به تدریج در آن بریزید. همچنین عصاره وانیل را هم اضافه کنید.
خمیر را در ظرف آماده شده بریزید. به مدت ۲۸ تا ۳۲ دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوهای رنگ شود، بپزید. یک خلال دندان را در مرکز فرو کنید، باید تمیز بیرون بیاید.
بگذارید کیک در قالب روی توری سیمی کاملا خنک شود. کیک را قبل از برش دادن و سرو با پودر قند، خامه یا میوه سرو کنید.
ترفندهای پخت کیک به روش کافی شاپی
در طرز تهیه کیک ساده با شیر به ترفندهای زیر توجه کنید:
شیر کامل به این کیک قوام میبخشد و قبل از اضافه شدن به سایر مواد همراه با کره بدون نمک حرارت داده میشود.
آرد همه منظوره برای این دستور غذا به خوبی جواب میدهد. استفاده از آرد کیک یا آرد خود جوش را توصیه نمیکنیم، زیرا در دستور این کیک بیکینگ پودر نیز وجود دارد.
چهار تخم مرغ کامل به این کیک حالتی لذیذ و سبک میدهد. تخم مرغها را با شکر گرانول هم میزنند تا پف کنند و یک حالت لذیذ کرهای ایجاد کنند.
این کیک با یک پاشیدن پودر قند ساده خوشمزه است، اما با میوههای تازه، گاناش شکلاتی، فراستینگ توت فرنگی یا کره باترکریم ایتالیایی نیز خوشمزه است.
کیکی که با شیر داغ درست میشود، اگر فر کاملاً از قبل گرم نشده باشد یا اگر خمیر کیک قبل از پخت مدت زیادی بماند، ممکن است به درستی پف نکند. هر دوی اینها میتوانند باعث شوند که بیکینگ پودر زودتر واکنش نشان دهد. قبل از شروع به مخلوط کردن کیک، فر را از قبل گرم کنید و پس از ریختن خمیر در قالب، فوراً آن را بپزید.
باقیمانده کیک تا ۴ روز در دمای اتاق قابل نگهداری است. از نایلون برای پوشاندن کیک استفاده کنید. اگر فراستینگ لبنیاتی مانند فراستینگ پنیر خامه ای اضافه کردهاید، کیک را در یخچال نگهداری کنید.
کلام آخر
این کیک وقتی با یک خامه فرم گرفته و انواع توتهای تازه یا مربای گرم توت فرنگی سرو شود، بسیار خوشمزه است. برای جشن تولد، شمعهای رنگارنگ را به کیک اضافه کنید و با بستنی سرو کنید. همچنین این کیک میتواند بدون متناسب خاصی سرو شود و اسباب شادی اعضای خانواده را فراهم کند. طرز تهیه کیک ساده با شیر ساده است و شما میتوانید در کمتری زمان ممکن، یک کیکی خوشمزه را درست کنید.
منبع: همشهری