نیلی بلاگ‌

نقره بخریم؟ / اما و اگرهای بازگشت سرمایه در خرید نقره

«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

نقره بخریم؟ / اما و اگرهای بازگشت سرمایه در خرید نقره

بازار خرید نقره طی ماه‌های اخیر و با افزایش قابل توجه قیمت طلا و سکه داغ شده و اشکال مختلف آن نظیر شمش نقره و ساچمه خریدار پیدا کرده است. به این ترتیب تبلیغات گسترده‌ای نیز برای سرمایه‌گذاری روی نقره انجام می‌شود. در حالی که پیش از این، خرید نقره بیشتر به شکل مصنوعات زینتی بود، حالا این مدل از سرمایه‌گذاری برای مردم اما و اگرهای زیادی ایجاد کرده است. مهمترین سوال این است که آیا بعد از خریدنقره، بازگشت سرمایه وجود دارد؟

فولاد سل

به گزارش تجارت نیوز،

طی ماه‌های اخیر تبلیغات زیادی روی خرید نقره برای سرمایه‌گذاری انجام شده است. اینکه چشم‌انداز قیمت نقره در بازارهای جهانی صعودی پیش‌بینی می‌شود و جایگزین مناسبی برای طلا، انواع ارز و سهام است یا خیر، عده زیادی را به صرافت سرمایه‌گذاری در بازار نقره انداخته است.

باید توجه داشت که قیمت نقره وابسته به دلار و اونس جهانی نقره در بازارهای جهانی است.

«بازار دست دوم» نقره ضعیف است!

در هنگام سرمایه‌گذاری توجه به این نکته ضروری است که روی کالایی سرمایه‌گذاری شود که بازار دست دوم قوی داشته باشد. مثلا با خرید طلا امکان فروش مجدد آن به راحتی فراهم است، اما فلزاتی مثل سرب و روی بازار و مشتری خاص دارد و به راحتی قابل نقدشوندگی نیست.

تحلیلگران بازارهای مالی معتقدند بازار دست دوم نقره ضعیف است و شاید سرمایه‌گذاری با مبالغ پایین در نقره امکان نقدشوندگی داشته باشد، اما نقدشوندگی خریدهای بالا در نقره، بسیار ریسکی و مشکل است.»

سرمایه گذاری در نقره برای پول‌های خرد مناسب‌تر است

 تحلیلگران بازارهای مالی می‌گویند شاید نقره گران شود اما به درد پول‌های خرد می‌خورد و برای مبالغ میلیاردی و بالا مناسب نیست.

به اعتقاد فعالان اقتصادی اگر تعداد زیادی از خریداران خرد نیز برای فروش نقره‌هایشان به بازار مراجعه کنند، به علت زیادشدن فروشنده در بازار مبادله نمی‌شود، فروش دارایی نقره سخت می‌شود و این نیز ریسک بزرگی برای خریداران خرد به حساب می‌آید.

گزارش‌های بیشتر را در صفحه طلا و ارز بخوانید.

 

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!