(ویدئو) طرز پخت اوسو بوکو؛ یک غذای لذیذ ایتالیایی برای روزهای سرد
Osso Buco اوسو بوکو یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که معمولاً از گوشت گوساله یا گوسفند (معمولاً با استخوان) تهیه میشود. نام “Osso Buco” به معنای “استخوان بریده شده” است که به استخوانی که در این غذا به کار میرود، اشاره دارد. در این غذا، گوشت با استخوان در یک سس غنی از گوجه فرنگی، پیاز، هویج، کرفس و گیاهان های معطر مانند آویشن و رزماری طبخ میشود.
کد خبر :
۲۲۱۲۰۹
۰۹ دی ۱۴۰۳ –
۱۴:۵۹