نیلی بلاگ‌

( تصاویر) ۱۵ فیلم برتر چارلی چاپلین

چارلی چاپلین، یکی از تاثیرگذارترین سازندگان تاریخ سینما، تا به امروز به عنوان شناخته‌شده ترین چهره دوران صامت سینما باقی مانده است. چاپلین در طول بیشتر دوران حرفه‌ای خود، نقش ولگرد، یکی از نمادین‌ترین شخصیت‌های سینمای قرن بیستم را بازی کرد. چاپلین بازیگر، نویسنده، کارگردان، تهیه‌کننده، تدوین‌گر و آهنگساز بود. او سبک زیبا و متمایزی را خلق کرد که  فوراً قابل تشخیص بود و کمدی کلاسیک جهانی را با ترحم مرتبط با فقر، صنعتی شدن و جنگ ترکیب می‌کرد.

حرفه سینمای چارلی چاپلین در روزهای اولیه هالیوود در سال ۱۹۱۴ آغاز شد و تا دوران صداگذاری تا آخرین تلاش کارگردانی او در سال ۱۹۶۷ ادامه یافت. ۶ فیلم چاپلین، مسابقات اتومبیل رانی بچه‌ها در ونیز، مهاجر، جویندگان طلا، روشنایی‌های شهر، دوران مدرن و دیکتاتور بزرگ در فهرست ملی فیلم و بسیاری از بهترین آثار چاپلین در میان با ارزش‌ترین فیلم‌های سینما قرار دارند.

این واقعیت که نام چارلی چاپلین ۵۸ سال پس از آخرین فیلمش هنوز شناخته شده است، نشان دهنده تأثیر او بر سینماست. این هم‌چنین از گستردگی حرفه او سخن می‌گوید که در میانه سال‌های اولیه سینما شروع شد و پس از فراموش شدن بیشتر ستاره‌های فیلم صامت، به خوبی ادامه یافت.

۱۵- A King in New York آمریکای دوران مک کارتی را هجو می‌کند

این اولین فیلم چاپلین پس از تبعید بود

صحنه فیلم دهه ۱۹۴۰ با چارلی چاپلین مهربان نبود. فیلم دیکتاتور بزرگ او تا حدی به دلیل اصرار چاپلین بر این‌که باید به هیلتر خندید، با استقبال مواجه نشد. منتقدان هم‌چنین سخنرانی پنج دقیقه‌ای او را در پایان، مورد تمسخر قرار دادند که به‌عنوان نمونه‌ای بد از شکستن دیوار چهارم به‌جای پیروزی ناامیدی هنری تلقی شد. مشکلات شخصی هم گریبان او را در دادگاه به دلیل شکایت پدر بودن گرفت و بعداً تحت نظارت FBI قرار گرفت.

فیلم یک پادشاه در نیویورک در سال ۱۹۵۷، پنج سال پس از بازگشت چاپلین به انگلستان پخش شد. این فیلم داستان پادشاه عزل شده، ایگور شاهدوف را روایت می‌کند که سعی می‌کند راه خود را در آمریکا باز کند. اما شاه شاهدوف زمانی که با یک مورخ ۱۰ ساله با گرایش‌های سیاسی مشکوک دوست می‌شود، با پارانویای دوران مک کارتی بر سر نفوذی‌های کمونیست، درگیر می‌شود. این فیلم تا سال ۱۹۷۲ در آمریکا ممنوع بود. در حالی که بهترین فیلم او نبود، اما برخی از منتقدان با او ابراز همدردی کردند و یک پادشاه در نیویورک، جایگاه پانزدهم را در این فهرست به دست آورد.

۱۴- A Countess from Hong Kong آخرین فیلم چاپلین است

فیلم A Countess from Hong Kong

خودش در این فیلم حضوری افتخاری دارد

چارلی چاپلین در طول زندگی حرفه‌ای خود جاه‌طلبی زیادی داشت و فیلم‌هایی خلق کرد که در آن‌ها تقریباً همه کارها از جمله بازیگری را خودش انجام داد. در حالی که برخی از منتقدان احساس می‌کردند که او باید استعدادهای قابل توجهش را در پایان دوران حرفه‌ای خود کاهش می‌داد، چاپلین این کار را نکرد. اگرچه یک کنتس از هنگ کنگ تنها یک نقش کوتاه از این بازیگر را به نمایش گذاشت، اما او مسئول همه چیز بود. چاپلین نویسندگی، کارگردانی و تهیه کنندگی فیلم را برعهده داشت و همچنین موسیقی متن را با همکاری لمبرت ویلیامسون نوشت.

چارلی چاپلین برای یک کنتس از هنگ کنگ،  طیفی از بازیگران را معرفی کرد که ستاره‌های زمان خود بودند. مارلون براندو نقش سفیر Odgen در یک تور جهانی را بازی می‌کند که با ناتاشا (سوفیا لورن) در هنگ کنگ ملاقات می‌کند. کنتس از روسیه تبعید شده است و زمانی که به کلبه Odgen پناه می‌برد، در حال فرار از زندگی خود است. این فیلم در ژاپن و اروپا خیلی خوب ظاهر شد اما در آمریکا این‌طور نبود. با این حال، ترانه‌ای که چاپلین برای پتولا کلارک نوشت، موفقیت‌آمیز بود.

۱۳- Sunnyside در سال ۱۹۱۹ پخش شد

فیلم sunnyside

این سومین فیلم او برای First National Pictures بود

چاپلین در فیلم کوتاه سانی ساید محصول ۱۹۱۹ بازی می‌کند که مربوط به سال‌های اولیه کارش است. او هم‌چنین نویسندگی و کارگردانی آن را به عنوان سومین فیلم صامت خود برای First National Pictures انجام داد. این یکی از صامت‌های کلاسیک اوست که Edna Purviance در آن نقش آفرینی می‌کند. چاپلین نقش مزرعه‌داری را بازی می‌کند که به دنبال شخصیت پرواینس، Village Belle، می‌چرخد و آرزو می‌کند که کاش او را به دست بیاورد.

سانی ساید به‌خاطر سکانس رویایی رقص حوری که می‌تواند تقلید یا ادای احترام به باله باشد، شناخته شده است. منتقدان هم‌چنین در مورد این‌که آیا پایان فیلم واقعاً رویای دیگری است، بحث کردند. در حالی که این بهترین فیلم او در آن دوران نیست،  کمدی‌های همراه با لودگی زیادی دارد که چاپلین به آن‌ها معروف است.

۱۲- Easy Street چاپلین را در مبارزه با جرم و جنایت نشان می‌دهد

این فیلم در سال ۱۹۱۷ پخش شد

بازیگر و هم‌چنین کارگردان فیلم خیابان آسان، چاپلین است. او در نقش شخصیتی به نام Derelct بازی می‌کند که در خیابان‌ها می‌خوابد. هنگامی که او وارد Hope Mission (دری که در کنار آن خوابیده بود) می‌شود، مجذوب یک ارگ نواز زیبا می‌شود. او چاپلین را متقاعد می‌کند که «اصلاح» شود و چاپلین بلافاصله جعبه‌ای را که دزدیده بود، پس می‌دهد.

او با گرفتن یک آگهی «پیشنهاد کار» در ایستگاه پلیس، شروع به گشت زنی در محله فقیر نشین معروف به خیابان آسان می‌کند. خیابان آسان به اندازه دیگر فیلم‌های آن دوره شهرت ندارد، اما این از ارزش آن کم نمی‌کند. این فیلم چارلی چاپلین را نشان می‌دهد که بدلکاری‌های پیچیده‌تری را خلق کرده و اجرا می‌کند که به خوبی از آب در می‌آیند و طبق معمول، زمان‌بندی کمدی همراه با لودگی مخصوص این بازیگر، در این‌جا بی عیب و نقص است.

۱۱- A Dog’s Life شامل چاپلین و پرواینس است

این اولین فیلم چاپلین برای First National Pictures بود

چارلی چاپلین اولین فیلم صامت خود را برای First National Pictures در آوریل ۱۹۱۸ به نام A Dog’s Life نمایش داد، درست چند ماه قبل از آتش بسی که به جنگ جهانی اول پایان داد. او در رسانه‌های بریتانیا به دلیل عدم شرکت در جنگ مورد انتقاد قرار گرفته بود. چاپلین در آن زمان در آمریکا مشغول به کار بود و ادعا می‌کرد که برای ارتش آمریکا ثبت نام کرده است. با این حال، او هرگز به خدمت فراخوانده نشد.

اما محبوبیت او میان سربازان گسترش یافت و با طولانی شدن جنگ در سال ۱۹۱۸، فیلم‌هایی مانند زندگی سگی، احتمالا به سربازان کمک می‌کردند تا برای مدت کوتاهی از شرایط وحشتناک جنگ جهانی اول دور باشند. این فیلم، شخصیت چاپلین یعنی ولگرد و پرواینس را به عنوان خواننده سالن رقص نشان می‌دهد. هر دو توسط یک سگ هدایت می‌شوند تا زندگی خود را اصلاح کنند و برای خودشان بهتر عمل کنند. این فیلم به نویسندگی، کارگردانی و تهیه کنندگی چاپلین، استعدادهای رو به رشد او را به رخ می‌کشد.

۱۰- A Woman of Paris: A Drama of Fate با درخشش پرواینس

چارلی چاپلین کارگردان این درام است

ادنا پرواینس، بازیگر سینمای صامت در نزدیک به ۴۰ فیلم با چارلی چاپلین ظاهر شد. در سال ۱۹۲۳، چاپلین از پرواینس در فیلم A Woman of Paris: A Drama of Fate استفاده کرد. او می‌خواست به عنوان یک فیلم‌ساز، درام جدی بسازد و هم‌چنین به پیشرفت پرواینس به عنوان یک بازیگر کمک کند. این فیلم داستان زنی را روایت می‌کند که باید بین یک زندگی راحت یا پیوند دوباره با عشق واقعی که پشت سر گذاشته، یکی را انتخاب کند.

فیلم یک زن از پاریس، پس از اکران خود با شکست مواجه شد. تماشاگران، فیلمی از چاپلین را که در آن کمدی وجود نداشت و خود چاپلین در آن نقش آفرینی نکرده بود را رد کردند. حرفه پرواینس هرگز رونق نیافت و او اساساً تا سال ۱۹۲۷ از هالیوود بازنشسته شد. با این حال، چاپلین همیشه پرواینس را در لیست حقوق و دستمزد خود نگه داشت و او بعداً در فیلم‌های Monsieur Verdoux و Limelight حضور افتخاری داشت. این فیلم در زمان اکران خود مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و با گذشت زمان، شهرت آن هم‌چنان رو به افزایش است و بسیاری از آن به عنوان نمونه بارز مهارت کارگردانی چاپلین یاد می‌کنند.

۹- The Immigrant بزرگ‌ترین فیلم کوتاه چاپلین است

در این فیلم، ولگرد به آمریکا می‌رود

بین سال‌های ۱۹۱۴ تا ۱۹۲۳، چاپلین بیش از ۵۰ فیلم کوتاه را کارگردانی و بازیگری کرد. از میان همه این آثار، مهاجر به عنوان بزرگ‌ترین دستاورد او در رسانه فیلم کوتاه حکم‌فرماست. مهاجر نشان می‌دهد که ولگرد، سفری به ایالات متحده را تحمل می‌کند که در آن هم شیطنت و هم عشق را پیدا می‌کند. چارلی چاپلین که یک کمال گرای وسواسی بود، ۹۰۰۰۰ فوت برای مهاجر فیلمبرداری کرد، فیلمی که تقریباً ۲۵ دقیقه طول می‌کشد.

دی دبلیو گریفیث، همین مقدار تصویربرداری را برای فیلم Intolerance: Love’s Struggle Through the Ages انجام داده که یک حماسه سه ساعت و بیست دقیقه‌ای است. به شکلی طعنه‌آمیز، کمیته فعالیت‌های غیرآمریکایی مجلس نمایندگان، از فیلم مهاجر به عنوان مدرکی علیه چاپلین، به عنوان اثبات ضدآمریکایی بودن او در هنگام بیرون کردن او از کشور در جریان وحشت سرخ استفاده کرد. چاپلین معتقد بود که مهاجر تاثیرگذارترین فیلمی است که او ساخته است.

۸- Monsieur Verdoux تلاش چاپلین برای کمدی سیاه

این فیلم به جنجال‌های پیرامون چاپلین اضافه کرد

چاپلین پس از هفت سال مرخصی، با Monsieur Verdoux به فیلم‌سازی بازگشت، یک کمدی سیاه که در مقایسه با دیگر آثارش، حس طنز به شدت تیره‌تری داشت. چاپلین در نقش Henri Verdoux، یک بانک‌دار بیکار که با بیوه‌های ثروتمند ازدواج می‌کند و به خاطر پولشان آن‌ها را می‌کشد، بازی می‌کند. اساس شخصیت چاپلین از Henri Désiré Landru، یک قاتل زنجیره‌ای فرانسوی است که بین سال‌های ۱۹۱۵ تا ۱۹۱۹ حدود هفت زن را به قتل رساند.

در سال ۱۹۴۷، مخاطبان آمریکایی علاقه خود را به چاپلین که زندگی شخصی و سیاسی بحث برانگیزش به شدت به شهرتش لطمه زد، از دست دادند. Monsieur Verdoux علیرغم این‌که از سوی هیئت ملی بازبینی به عنوان بهترین فیلم سال انتخاب شد، در باکس آفیس شکست خورد. با نگاه به گذشته، میبینیم که جایگاه انتقادی این فیلم در طول زمان بهبود یافته است. The Village Voice و Cahiers du cinéma هر دو این فیلم را در فهرست بهترین فیلم‌های خود قرار دادند.

۷- Limelight آخرین شاهکار بزرگ چاپلین است

این فیلم در سال ۱۹۵۲ پس از تبعید چاپلین از ایالات متحده پخش شد

آخرین فیلم هالیوودی چاپلین، لایم لایت، یک کمدی-درام درباره یک کمدین شسته و رفته است که یک رقصنده جوان را از خودکشی نجات می‌دهد. کمدین، کالوِرو، به پرستاری از رقصنده کمک می‌کند تا سلامتی خود را به دست آورد و اعتماد به نفس خود را بازیابد. به دلیل همدردی‌های کمونیستی چاپلین، بسیاری از سینماها نمایش لایم لایت را تحریم کردند و در نتیجه سقوط دیگری در باکس آفیس برای چاپلین رقم خورد.

سرانجام، ایالات متحده مجوز ورود مجدد چاپلین را لغو کرد و او به سوئیس نقل مکان کرد و تا سال ۱۹۷۲ به ایالات متحده بازنگشت. در همان سال، لایم لایت برای اولین بار در لس آنجلس نمایش داده شد و واجد شرایط جوایز اسکار شد. در چهل و پنجمین دوره جوایز اسکار، بیست و یک سال پس از اکران اولیه لایم لایت، چاپلین تنها اسکار رقابتی خود را برای بهترین موسیقی متن اصلی درام دریافت کرد. جفری ونس، زندگی‌نامه‌نویس چاپلین، لایم لایت را به‌عنوان «عمیقا شخصی‌ترین و درون‌نگرترین فیلم چاپلین» ستود.

۶- The Circus در سال ۱۹۲۸ به یک موفقیت باکس آفیسی تبدیل شد

این هفتمین فیلم پرفروش دوران صامت بود

چاپلین تولید فیلم سیرک را در ژانویه ۱۹۲۶ آغاز کرد و تا زمانی که این فیلم سرانجام پس از تولید آشفته آن در ژانویه ۱۹۲۸ اکران شد، فیلم‌های ناطق در هالیوود طوفان به پا کرده بودند. در این فیلم، ولگرد کار و عشق را در یک سیرک پیدا می‌کند. این فیلم با مشکلات زیادی از جمله آتش سوزی گسترده در استودیوی چاپلین، مرگ مادر چاپلین، طلاق مهم او از لیتا گری و مسائل مالیاتی با IRS روبرو شد.

با وجود هرج و مرج، سیرک در باکس آفیس موفق شد و در نهایت تبدیل به هفتمین فیلم پردرآمد دوران صامت شد و به دلیل کمدی خوشایندش حتی در مواجهه با یک وضعیت وخیم، تحسین شد. برخی از به یاد ماندنی‌ترین صحنه‌های سیرک عبارتند از: ولگرد محبوس در قفس با شیر، ولگرد در حال اجرای روی طناب و آخرین شات از ولگرد که به تنهایی از دوربین دور می‌شود. در اولین دوره جوایز اسکار، سیرک در ابتدا سه نامزدی دریافت کرد، با این حال، آکادمی تصمیم گرفت نام چاپلین را از دسته‌های رقابتی حذف کند و به جای آن یک جایزه ویژه برای «بازیگری، نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی سیرک» به او اهدا کرد.

۵- The Kid انقلابی در ساخت فیلم بلند کمدی ایجاد کرد

در سال ۱۹۲۱ ژانر کمدی را به عرصه فیلم بلند آورد

در طول دهه ۱۹۱۰، کمدی‌ها بیشتر در قالب فیلم کوتاه وجود داشتند. این فیلم‌ها به جای شکل دادن به یک طرح منسجم، بیشتر بر روی موقعیت‌های مسخره و لودگی تمرکز داشتند. پسر بچه، اولین فیلم بلند چاپلین، تلاش کرد ساختار روایی و توسعه شخصیتی را به ژانر کمدی اضافه کند. در فیلم پسر بچه، ولگرد پسری را پس از این‌که مادرش او را ترک می‌کند، بزرگ می‌کند.

این فیلم که با عنوان «یک تصویر با لبخند و شاید یک اشک» شروع می‌شود، کمدی فیزیکی درخشان را با بررسی احساسی و دردناک فقر و جایگاه والدین ترکیب می‌کند. جکی کوگان با چاپلین همبازی می‌شود و یکی از بهترین بازی‌های تاریخ سینما را توسط یک ستاره کودک انجام می‌دهد. علیرغم گذشت بیش از ۱۰۰ سال، سکانسی که مقامات، پسر را از ولگرد می‌گیرند، هم‌چنان قدرت دراماتیک خود را حفظ کرده و به راحتی در میان دلخراش‌ترین صحنه‌های تاریخ سینما قرار می‌گیرد.

۴- The Gold Rush بزرگ‌ترین موفقیت چاپلین در دوران فیلم‌های صامت بود

این فیلم، داستان ولگرد در آلاسکا را دنبال می‌کند

پس از فاجعه مالی فیلم A Woman of Paris، چاپلین شخصیت ولگرد خود را برای فیلم The Gold Rush، یک کمدی که در جریان هجوم طلای Klondike در آلاسکا اتفاق می‌افتد، بازگرداند. در این فیلم، ولگرد جستجوگری به دنبال طلا است که با بلک لارسن مبارزه می‌کند، با جیم مک‌کی بزرگ متحد و عاشق جورجیا می‌شود. جویندگان طلا، یک موفقیت بزرگ و پنجمین فیلم پرفروش عصر صامت بود.

جویندگان طلا، برخی از سکانس‌های مشهور چاپلین از جمله «رقص رول» را به نمایش می‌گذارد، صحنه‌ای که چاپلین از چنگال‌ها و نان برای شبیه‌سازی پاهای یک رقصنده استفاده می‌کند. انتشارات برجسته‌ای مانند صدای دهکده، بینایی و شنوایی، بی‌بی‌سی، Cahiers du cinéma و Entertainment Weekly همگی جویندگان طلا را به عنوان یکی از بهترین فیلم‌های تمام دوران انتخاب کردند. در نمایشگاه جهانی بروکسل در سال ۱۹۵۸، فیلم جویندگان طلا در یک نظرسنجی بین‌المللی درباره بهترین آثار سینما در جایگاه دوم قرار گرفت. این فیلم با اختلاف پنج رای از رتبه برتر که به Battleship Potemkin رسید، فاصله داشت.

۳- The Great Dictator جنجالی‌ترین فیلم چاپلین است

این کمدی، یک دهه پر دردسر را برای ستاره‌اش آغاز کرد

دیکتاتور بزرگ که در مراحل اولیه جنگ جهانی دوم تولید شد، به دلیل موضوع حساسش جنجال‌های زیادی برانگیخت. اولین فیلم ناطق چاپلین، او را در نقشی دوگانه نشان می‌دهد که هم نقش یک آرایشگر یهودی و هم آدنوئید هاینکل را بازی می‌کند که تقلیدی از آدولف هیتلر است. این فیلم روایتی موازی دارد که در آن هاینکل سعی می‌کند امپراتوری خود را گسترش دهد، در حالی که آرایشگر یهودی سعی می‌کند از آزار و شکنجه اجتناب کند. دیکتاتور بزرگ اگرچه در بسیاری از کشورهای جهان توقیف شد، اما با فروش ۵ میلیون دلاری در باکس آفیس جهانی، به پرفروش‌ترین فیلم چاپلین تبدیل شد. این فیلم که نامزد پنج جایزه اسکار شده، یک طنز سیاسی گزنده است که از کمدی سیاه برای کشف مضامین مربوط به جنگ، نژادپرستی و دولت‌های فاسد استفاده می‌کند.

چاپلین در دیکتاتور بزرگ، هیتلر را به سیخ می‌کشد و هاینکل را فردی ناامن و از نظر فکری ناتوان به تصویر می‌کشد و در عین حال سبک گفتار شدید هیتلر را با صحنه‌های متعددی که هاینکل در میکروفون فریاد می‌زند، مسخره می‌کند. در سرتاسر فیلم، چاپلین ناهماهنگی‌های ایدئولوژی نازی‌ها را نیز به سخره می‌گیرد. دیکتاتور بزرگ با یکی از بزرگ‌ترین سخنرانی‌های سینما به پایان می‌رسد، دستاوردی پیروزمندانه برای چاپلین که مانند بسیاری از ستاره‌های فیلم صامت، با ترس‌های مربوط به این‌که آیا مخاطبان، صدای آثار او را می‌پذیرند یا خیر، دست و پنجه نرم می‌کرد. گاردین، بی‌بی‌سی و مؤسسه فیلم آمریکا، همگی دیکتاتور بزرگ را یکی از ۵۰ کمدی برتر تمام دوران معرفی کردند.

۲- City Lights یک شاهکار کمدی-رمانتیک است

این یک موفقیت باکس آفیس در دوره فیلم‌های ناطق بود

چاپلین که علیه وسواس جدید بشریت نسبت به فیلم‌های ناطق سرکشی کرده بود، با ساختن روشنایی‌های شهر به عنوان یک فیلم صامت، ریسک مالی بزرگی را پذیرفت. بیش از سه سال از اکران The Jazz Singer، اولین تصویر ناطق سینما گذشته بود. روشنایی‌های شهر، یک کمدی-رمانتیک است که در آن ولگرد، عاشق یک دختر گل فروش نابینا می‌شود و هم‌زمان با یک میلیونر الکلی دوستی پرشوری را برقرار می‌کند. قمار چاپلین نتیجه داد و فیلم روشنایی‌های شهر به یک فیلم پرفروش تبدیل شد. این فیلم آن‌قدر موفق بود که چاپلین برای تبلیغ آن یک تور جهانی را آغاز کرد.

روشنایی‌های شهر، اساساً یک فیلم عالی است که شامل لحظات کلاسیک بی‌شماری می‌شود، از جمله ملاقات اولیه بین ولگرد و دختر گل فروش که چاپلین به ۳۴۲ برداشت نیاز داشت تا مطابق میلش تمام شود. با این حال، هیچ صحنه‌ای به یاد ماندنی‌تر از نتیجه‌گیری اشک‌آور این فیلم نیست که ولگرد و دختر گل فروش، دوباره به هم می‌رسند. James Agee، نویسنده مشهور، بازی چاپلین در این سکانس را «بهترین ایفای نقشی که تا کوچک‌ترین ذرات وجودش به بازیگری متعهد شده است» اعلام کرد. در نظرسنجی بینایی و شنوایی در افتتاحیه فیلم، روشنایی‌های شهر به عنوان دومین فیلم برتر تمام دوران رتبه‌بندی شد. مؤسسه فیلم آمریکا هم این فیلم را یازدهمین فیلم برتر آمریکایی ساخته شده و برترین کمدی-رمانتیک سینمای هالیوود انتخاب کرد.

۱- Modern Times شاهکار هنری چاپلین است

ذ

عصر جدید، نمونه‌ای اساسی از تسلط چاپلین در کمدی و عواطف و اثر برجسته اوست. چاپلین در حالی که در تور جهانی خود برای تبلیغ روشنایی‌های شهر بود، تأثیرات رکود بزرگ و صنعتی شدن را بر جامعه مشاهده کرد. این الهام بخش او برای تولید فیلم عصر جدید شد، یک کمدی که ولگرد را نشان می‌دهد که در تلاش است تا خود را با زندگی در دنیای صنعتی وفق دهد. چاپلین تصمیم گرفت این فیلم را که ۹ سال پس از ظهور فیلم‌های ناطق پخش کند، عمدتا صامت بسازد. عصر جدید که در باکس آفیس موفقیت‌آمیز بود، شامل صحنه‌هایی بنیادی از چاپلین است، مانند: افتتاحیه خط مونتاژ، خرابی دستگاه ناهار و اسکیت سواری ولگرد با چشم‌بند که این فیلم را به بهترین فیلم چارلی چاپلین در این فهرست تبدیل کرده است.

هم‌چنین موسیقی این فیلم احتمالا بهترین موسیقی در بین تمام آثار چاپلین است. تم موسیقی عاشقانه این فیلم که امروزه با نام «لبخند» شناخته می‌شود، در سال ۱۹۵۴ به آهنگی موفق برای Nat King Cole تبدیل شد. عصر جدید به عنوان یکی از مهم‌ترین آثار سینمای هالیوود، در میان ۲۵ فیلم برتر در فهرست ملی فیلم، ثبت شده است. صدای دهکده، موسسه فیلم آمریکا، بی بی سی، تایم اوت، بینایی و شنوایی و Cahiers du cinéma، تنها تعدادی از انتشاراتی هستند که عصر جدید را در فهرست بهترین فیلم‌های خود قرار دادند. جفری ونس درباره این فیلم نوشته است: «عصر جدید شاید از زمان اولین اکرانش، اکنون بیش از هر زمان دیگری معنادار باشد.»

منبع: مجله بازار

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!