(تصاویر) عکس های شخصی، زندگی خصوصی و بیوگرافی نرگس محمدی
نرگس محمدی (زادهٔ ۹ فروردین ۱۳۶۲ در تهران) بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر ایران است. او ابتدا به تئاتر مشغول شد. نخستین حضور جدی سینمایی نرگس محمدی در فیلم ریسمان باز بود. او با بازی در فیلم آناهیتا نشان داد که استعداد خوبی در این زمینه دارد و پخش مجموعهٔ تلویزیونی ستایش نیز زمینه شهرت وی را فراهم کرد. نرگس محمدی دارای مدرک کارشناسی پرستاری میباشد.
جدیدترین عکس های نرگس محمدی
خانواده نرگس محمدی:
نرگس فرزند بزرگ خانواده است و یک خواهر و برادر به نام های سارا و محسن دارد. هر دوی آنها ازدواج کردهاند . شوهرخواهر نرگس محمدی آقای غفوریان کار عکاسی را دنبال میکنند، خواهرش نیز دستی بر آتش نقاشی دارد. برادر نرگس محمدی هم پیش از او در چند فیلم کوتاه بازی کرده بود اما الان درگیر کار است و بازیگری را دنبال نمیکند.
خواهر و برادر نرگس محمدی
بخشی از زندگی نرگس محمدی از زبان خودش
نرگس محمدی می گوید از ابتدا دوست داشتم در رشته هنر ادامه تحصیل دهم اما روزی که باید در آزمون ورودی هنرستان صدا و سیما شرکت میکردم اتفاقی برایم افتاد که امتحان را از دست دادم. به همین دلیل در شاخه تجربی کنکور دادم و در رشته پرستاری پذیرفته شدم.
نرگس محمدی می گوید خانواده من نسبت به بازیگری گارد منفی نداشتند و اتفاقا از حضورم در عرصه هنر استقبال هم میکردند.نرگس محمدی می گوید مادرم کارمند صدا و سیما بود و با محیطهای هنری آشنایی داشت، از طرفی تمام اعضای خانواده ام به فیلم علاقهمند بودند.اما موضوعی که وجود داشت این بود که خانوادهام اصرار داشتند اول درسم تمام شود و بعد به طور جدی وارد عرصه بازیگری شوم که خدا را شکر این اتفاق هم افتاد.
نرگس محمدی و مادرش
نرگس محمدی و مادرش
مادر نرگس محمدی میگوید: «من از نرگس در مورد کارهای خانه راضیام. نرگس تنها دوست من بوده و همیشه در کنار من حضور داشته، البته این چند ساله به دلیل مشغله کاری کمی، در انجام کارهای منزل تنبل شده که آن را هم میگذاریم به حساب مشغله کاریاش، گرچه باید بگویم نرگس بهترین دوست من است!(باخنده) البته تصورتان این نباشد که من بین بچهها فرق میگذارم، به این دلیل که نرگس بیشتر در کنار من است. نرگس خانم هم میگوید: «مادر، عزیزترین و بهترین نعمتی است که خداوند به بندههایش مرحمت میکند، برای من هم عزیزترین موجود روی زمین، «مادرم» است که با تمام وجود دوستش دارم…»
عکس های اینستاگرام نرگس محمدی
ازدواج نرگس محمدی:
در اردیبهشت 96 نرگس محمدی با علی اوجی ازدواج کرد خبر این عروسی با انتشار چند عکس از سالن عقدشان رسانه ای شد.
مراسم خواستگاری نرگس محمدی و علی اوجی با هماهنگی لاله اسکندری در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شد.
عکس نرگس محمدی و همسرش علی اوجی
نرگس محمدی شاگرد پرویز پرستویی:
نرگس محمدی می گوید ما جزو آخرین هنرجویان موسسه کارنامه بودیم که استاد پرستویی و آقای حبیب رضایی در آنجا حضور داشتند.
آقای رحمانیان نیز در کنار این دو بزرگوار حضور داشتند، خانم تیموریان و استاد رایگان، پیام دهکردی و رضا بهبودی هم درسهای زیادی از بازیگری به ما آموختند. در مجموع، کلاسها بسیار پر بار و خوب بود اما بد نیست بدانید همان روز اولی که برای ثبت نام به «کارنامه» مراجعه کردم، آقای پرستویی و رضایی گفتند که ما شرایطی را برای بچهها فراهم میکنیم که به شدت سخت است و به همین دلیل ممکن است خیلی از بچهها در میانه کار عطای بازیگری را بر لقایش ببخشند و همین هم شد، ما در ابتدای کلاسها بیست هنرجوی دختر و بیست هنرجوی پسر بودیم، اما اواخر کار، از این جمع چهل نفره فقط پانزده نفر باقی مانده بود. من از ابتدا خودم را برای این سختیها آماده کرده بودم و از آنجایی که این حرفه و هنر را دوست داشتم تمام سختیها را تحمل کردم.
بازی نرگس محمدی در تئاتر
نظر نرگس محمدی در مورد بازی اش در ستایش:
نرگس محمدی درباره نقش ستایش چنین می گوید : نمیشود گفت که من و «ستایش» شبیه هم هستیم، اما به هر حال برخی از خصلتهای من در «ستایش» هم دیده میشود، اما این طور نیست که بگویم من خودم را بازی کردم. ستایش مجموعه گاهی اوقات کارهایی انجام میدهد که قطعا اگر من (نرگس) جای او بودم هیچ وقت آن کارها را انجام نمیدادم، البته برخی از ویژگیهایش هم بیشباهت به من نیست. مثل مهربانی، صبوری و… که به نظر من صبوری ستایش ستودنی است، یکی از مواردی که وجود داشت این بود که ستایش هم نسل من نبود و برای رسیدن به این شخصیت باید حال و هوای 20 سال پیش را درک میکردم و با آن روزگار کمی آشنا میشدم.
بازی نرگس محمدی در سریال ستایش
فیلمشناسی:
تلویزیون
– ستایش ۳
– بوی باران
– زعفرانی
– معمای شاه
– ما فرشته نیستیم
– ستایش۲
– میلیاردر
– شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
– ششمین نفر
– ستایش
– هوای خنک
– کویر
سینما
– خائن کشی (1401)
– سلوک (1400)
– هوس (1396)
– مسلخ(۱۳۹۵)
– قرارمون پارک شهر (۱۳۹۵)
– عملیات مهد کودک (۱۳۹۱)
– ساعت شلوغی (۱۳۹۰)
– آناهیتا (۱۳۸۷)
– سوپر استار (۱۳۸۷)
– اخراجیها ۲ (۱۳۸۷)
– ریسمان باز (۱۳۸۶)
– تنهایی باد (۱۳۸۳)
تئاتر
– راپورتهای شبانه دکتر مصدق (۱۳۹۵)
– نظمیه زنان (۱۳۹۱)
جوایز
– جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن در جشنواره تئاتر
نمایش خانگی
– پدرگواردیولا (1401)
– جوکر 2 (1403)
تصاویر نرگس محمدی:
منبع: بیتوته