نیلی بلاگ‌

طرز تهیه ماچا لاته خانگی خوشمزه + نکات

برای طرفداران نوشیدنی‌های گرم مقوی برای روزهای سرد زمستان مانند انواع چای، این بار پیشنهادی جذاب و ویژه داریم؛ ماچا لاته (Matcha Latte) ، نوشیدنی سبزرنگ مقوی، که منشا آن مربوط به چین و ژاپن است، می‌تواند انتخابی تازه و متفاوت باشد. ضمنا از آن‌جایی که در ترکیب پودر ماچا لاته، مقدار زیادی پودر چای سبز هم هست، این نوشیدنی از خواص ویژه چای سبز مانند کمک به سلامت قلب، تاثیر روی کاهش وزن و محافظت از کبد نیز برخوردار است. شاید تصور کنید که ماچا لاته یک نوشیدنی جدید و امروزی به شمار می‌رود، اما خوب است بدانید که ابداع آن به قرن هفتم میلادی در چین بر می‌گردد. گفتنی است چای ماچا با ماچا لاته متفاوت است؛ در طرز تهیه چای ماچا از شیر استفاده نمی‌شود. 

ماچا لاتهماچا لاته

تهیه این نوشیدنی به‌صورت خانگی نیاز به زمان و هزینه زیادی ندارد. کافی است دستورالعمل تهیه این نوشیدنی را بدانید و مواد اولیه را تهیه کنید تا به‌راحتی یک لیوان ماچا لاته برای خود درست کنید. در ادامه این بخش از ستاره به طرز تهیه خانگی این نوشیدنی خوشمزه و دوست‌داشتنی پرداخته‌ایم و در ادامه برای هرچه خوش‌طعم‌تر شدن و نرم‌تر شدن آن، نکات و ترفندهایی را ارائه داده‌ایم، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه یک لیوان ماچا لاته

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه ماچا لاته

پودر ماچا
یک قاشق چای‌خوری یا دو گرم

شیر داغ
یک پیمانه

آب داغ
یک‌چهارم پیمانه

شیرین‌کننده مانند شکر و یا عسل در صورت تمایل
به میزان دلخواه

دستورالعمل تهیه ماچا لاته به‌صورت خانگی

برای تهیه یک لیوان ماچا لاته، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

ماچا را الک کنید.
پودر ماچا را با آب داغ مخلوط کرده و هم بزنید تا پایه فوم‌دار آن حاصل شود.
اگر دوست دارید ماچا لاته خود را شیرین بنوشید، شیرین‌کننده‌ای که طبق ذائقه خود تهیه کرده‌اید را به ترکیب افزوده و مجددا هم بزنید.
شیر را بخارپز کرده (یعنی گرم کنید طوری که کف کند و کمی بخار شود اما نجوشد) و سپس آن را به کاسه حاوی ترکیبات بیفزایید و به قدری هم بزنید تا بافتی خامه‌ای پیدا کند.
نوشیدنی شما آماده است، آن را در لیوان مخصوص خود ریخته و نوش جان کنید.

نکاتی برای خوش‌طعم‌تر شدن و سرو بهتر ماچا لاته

با کمی حوصله و دقت بیشتر و اطلاع از ترفندهای ریز برای بهتر شدن طعم و بافت و سرو ماچا لاته، در ادامه به نکات مهمی پرداخته‌ایم که رعایت آن‌ها می‌تواند یک نوشیدنی کافه‌ای و جذاب ایجاد کند.

الک کردن پودر ماچا

همان‌طور که طرز تهیه این نوشیدنی هم اشاره کردیم، برای داشتن یک نوشیدنی بی‌نظیر لازم است حتما پودر حاوی ترکیبات از جمله چای سبز را قبل از مخلوط کردن با آب داغ الک کنید. دلیل این امر جلوگیری از گلوله شدن و کمک به ایجاد بافتی صاف و یکنواخت در نوشیدنی است.

بیشتر بخوانید: تهیه لته گرم و خوشمزه کافی‌شاپی

داغ بودن آب مورد استفاده هنگام تهیه

برای تهیه این نوشیدنی به دمای آب دقت کنید؛ آب مورداستفاده باید داغ باشد و ضمنا پس از افزودن پودر به آب، با حرکات زیگزاگی همزن برای ایجاد کف و بافت یکنواخت هم زده شود.

گرم کردن شیر

شیر مورداستفاده در تهیه ماچا لاته را تا زمان گرم شدن حرارت دهید، اما اجازه ندهید بجوشد.

زمان اضافه کردن شیر

شیر را زمانی به مخلوط پودر ماچا لاته و آب داغ اضافه کنید تا مخلوط این دو در اثر هم زدن به اندازه، کف کرده باشد.

برنداشتن کف روی شیر

پس از ایجاد کف روی شیر در اثر حرارت‌دهی، شیر را به همراه کف با پودر و آب مخلوط کنید و کف را از شیر جدا نکنید.  

استفاده از انواع شیر

برای ایجاد طعمی متمایزتر، می‌توانید به جای شیر ساده از شیرنارگیل یا موارد دیگری نظیر شیر بادام استفاده کنید.

برای ایده گرفتن درباره تزئین زیبای ماچا لاته برای سرو در مهمانی‌ها، می‌توانید مطلب ۲۰ ایده دلچسب برای تزئین نوشیدنی‌های سرد و گرم را در ستاره مطالعه نمایید. 

 

 

 

ماچا لاتهماچا لاته

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!