نیلی بلاگ‌

(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت راتاتویی با گوجه و بادمجان

(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت راتاتویی با گوجه و بادمجان

راتاتویی (Ratatouille) یک غذای سنتی فرانسوی است که با سبزیجات مختلف مانند گوجه‌فرنگی، بادمجان، کدو، پیاز و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود. این غذا ریشه ایتالیایی دارد و اولین بار در شهر پرگاس از توابع تورین طبخ شده است. در روش پخت مدرن، سبزیجات با گیاهان معطر مانند آویشن و سیر همراه شده و به صورت خورشتی لذیذ سرو می‌شود. این غذا از اواخر قرن هجدهم در فرانسه محبوب شده و در دنیای آشپزی به شهرت رسیده است.

کد خبر :
۲۲۵۶۴۶

۰۷ بهمن ۱۴۰۳ –
۲۰:۵۹

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!