نیلی بلاگ‌

واسه لاغری سریع این ساعت غذا بخور و بدون رژیم باربی شو

معمولا افراد برای کاهش وزن و لاغر شدن، بیشتر روی میزان کالری دریافتی و غذاهای مصرفی روزانه خود تمرکز می‌کنند، در حالی که دانستن و رعایت نکاتی کلیدی مانند بهترین زمان پیاده‌روی برای لاغری و هم‌چنین توجه به این‌که وعده‌های غذایی خود را در چه ساعاتی میل می‌کنند هم از جمله موارد ضروری در کاهش وزن به شیوه اصولی است. در این بخش از ستاره به بهترین زمان غذا خوردن برای داشتن اندامی متناسب و بدنی سالم پرداخته‌ایم، با ما همراه باشید.

بهترین زمان برای خوردن صبحانه

بهترین زمان خوردن صبحانهبهترین زمان خوردن صبحانه

اگر می‌خواهید به روند کاهش وزن خود به‌نحوی اصولی کمک کنید، بهتر است صبحانه‌تان را در بازه زمانی بین ساعت ۷ تا ۹ صبح و حداکثر یک ساعت بعد از بیدار شدن میل کنید. دلیل این امر این است که بدن که پس از خواب چندساعته شبانه افت قند پیدا کرده، با صرف یک وعده صبحانه مغذی در ساعات اولیه صبح، قند دریافتی را به مصرف سلول‌های بدن رسانده و آن را صرف تامین انرژی می‌کند. در نتیچه چربی اضافی هم تولید و انباشته نخواهد شد و ضمنا با دریافت به موقع انرژی از پرخوری در طول روز جلوگیری می‌شود.

بهترین زمان صرف ناهار برای لاغری

بین ساعت ۱۲ تا ۱۴ بعد از ظهر بهترین زمان برای خوردن ناهار است تا بدن که در این ساعات آمادگی کافی برای جذب کامل غذا و تامین انرژی را دارد، از مواد مغذی استفاده کرده و آن را به چربی تبدیل نکند. علاوه‌بر این، سیستم گوارش در این بازه زمانی عملکرد بهتری داشته و غذا را به‌راحتی هضم می‌کند.

بیشتر بخوانید: رژیم لاغری دخترانه مناسب دانش‌آموزان و ورزشکاران

بهترین زمان خوردن ناهاربهترین زمان خوردن ناهار

بهترین زمان خوردن شام برای لاغری

برای تناسب اندام و رسیدن به وزن دلخواه خود بهتر است شام‌تان را بین ساعت ۱۸ تا ۲۰ شب میل کنید؛ خوردن شام بعد از ساعت ۸ شب سطح انسولین بدن را افزایش داده و موجب ذخیره چربی در بدن می‌شود. هم‌چنین اگر فاصله بین غذا خوردن و خوابیدن مناسب و در حدود سه تا چهار ساعت باشد، هضم غذا راحت‌تر صورت گرفته، از مشکلات گوارشی و رفلاکس جلوگیری می‌شود و ضمنا بدن در طول شب فرآیند چربی‌سوزی را بهتر انجام می‌دهد.

نکات تکمیلی در خصوص بهترین ساعات صرف غذا

در بخش قبل به تفکیک درباره بهترین زمان غذا خوردن برای رسیدن به تناسب اندام و لاغری بدون رژیم و تنها با رعابت زمان صرف وعده‌های غذایی صحبت کردیم. شاید برای‌تان این سوال هم پیش آمده باشد که بهترین زمان صرف وعده های غذایی برای لاغری از نظر بزرگان دین اسلام و یا بهترین زمان غذا خوردن از نظر طب سنتی چه ساعاتی از روز است؟ برای رسیدن به پاسخ، ادامه مطلب را از دست ندهید.

بهترین زمان صرف شامبهترین زمان صرف شام

بهترین زمان خوردن غذا از نظر اسلام

در آموزه‌های دین مبین اسلام برای غذا خوردن ساعات خاصی در نظر گرفته شده که صرف غذا در این بازه‌های زمانی، بدن را به سلامتی کامل نزدیک‌تر می‌کند. بهترین زمان خوردن صبحانه از نظر اسلام پس از نماز صبح و بهترین زمان خوردن ناهار اواسط روز و قبل از نماز ظهر ذکر شده است. هم‌چنین برای صرف شام نیز بعد از نماز مغرب به عنوان بهترین زمان مطرح شده است. خوب است بدانید پیامبر اکرم (ص) درباره اهمیت خوردن شام فرموده‌اند: «ترک شام موجب ضعف بدن می‌شود.»

بهترین زمان خوردن صبحانه در طب سنتی

در طب سنتی ایرانی به مزاج توجه بسیاری می‌شود و بسیاری از اصول اساسی این علم بر پایه همین امر شکل می‌گیرد؛ طبق قواعد طب سنتی، بهترین زمان خوردن صبحانه بین ساعت ۶ تا ۹ صبح است، چراکه در این زمان سیستم گوارش عملکردی عالی داشته و به‌راحتی غذا را هضم می‌کند و انرژی حاصل از آن را برای فعالیت‌های طول روز، در اختیار بدن قرار می‌دهد. ضمنا به باور اطباء این شاخه از پزشکی، صرف صبحانه در بازه زمانی بین ۶ تا ۹ صبح از رو به سردی رفتن طبع و غلبه سودا و بلغم در بدن جلوگیری می‌کند.

با یک کلیک بخوانید: راز لاغری در پاییز و زمستان بدون نیاز به رژیم سخت

بهترین زمان غذا خوردن بهترین زمان غذا خوردن

بهترین زمان صرف ناهار و شام در طب سنتی

از نظر طب سنتی در ساعات ۱۲ تا ۱۴ بعدازظهر معده از حرارت و شرایطی بسیار ایده‌آل برای هضم غذا برخوردار است و بهتر است وعده ناهار در این ساعت میل شود. برای شام نیز بازه زمانی ۱۸ تا ۲۰ شب ذکر شده و تاکید بر این است که شام دیرتر از ساعت ۸ شب خورده نشود، زیرا صرف غذا بعد از این ساعت و در واقع دیر شام خوردن، باعث ضعف هضم و تولید بلغم اضافی در بدن می‌شود.

اگر به مطالعه مطالب حوزه سلامتی و تناسب اندام علاقه‌مندید و دوست دارید آگاهی خود در این زمینه را افزایش دهید، مطلب لاغری با سرکه سیب و عسل به عنوان معجزه‌ای خانگی در ستاره هم می‌تواند برای‌تان مفید و جذاب باشد. 

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!