نیلی بلاگ‌

معنی اصطلاحات کافه که قبل ولنتاین باید یاد بگیری

با توجه به گستردگی آیتم‌های منوی کافه‌ها، دانستن این‌که هر اصطلاح کافی شاپی چه معنایی دارد برای تمام کسانی که اهل کافه‌گردی هستند، می‌تواند جالب و البته ضروری باشد. اگر شما هم در اوقات فراغت خود به کافه می‌روید یا برای ولنتاین و سایر مناسبت‌ها گذراندن وقت در کافه را در برنامه‌های خود دارید، بهتر است پیش از رفتن با اصطلاحات آن به‌قدر کافی آشنا باشید و با دانستن مواد اولیه آیتم‌های مختلف و تفاوت میان آن‌ها، مثلا تفاوت بین قهوه لاته و قهوه موکا، نوشیدنی یا خوراکی‌ای که بیشتر به ذائقه‌تان نزدیک است را انتخاب کنید. در این بخش از ستاره اصطلاحات رایج کافه را بررسی کرده‌ایم، با ما همراه باشید.

اصطلاحات کافه ایاصطلاحات کافه ای

آشنایی با اصطلاحات کافی شاپی

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که به کافی‌شاپ رفته‌اید، منو را ورق زده‌اید، با دیدن آیتم‌های متفاوت و درخشانی که چشمک می‌زنند وسوسه شده‌اید که این بار سفارشی جدید داشته باشید اما چون معنی اصطلاحات کافه‌ای را نمی‌دانستنید و آگاه نبودید که هر آیتم ترکیبی از چه مواد اولیه‌ای است، از سفارش صرف نظر کرده‌اید.

اگر دوست دارید در این مورد بیشتر بدانید تا این بار با آگاهی بیشتری به کافه بروید و ولنتاین یا سایر جشن‌های پیش رو را متفاوت‌تر بگذرانید و چیزهای خوش‌طعم و جدید را روی میز بچینید، ادامه مطلب را بخوانید.

اصطلاحات کافه ایاصطلاحات کافه ای

اسپرسودارها

اسپرسو نوعی روش تهیه قهوه است و در واقع قهوه پایه محسوب می‌شود و زمانی که قهوه با فشار زیاد آب‌جوش تهیه شود، اسپرسو خواهیم داشت. در کافه‌ها تهیه اسپرسو با موکاپات و هم‌چنین دستگاه اسپرسوساز ممکن است. در قسمت پایین به آیتم‌های کافه‌ای که اسپرسو دارند اشاره کرده‌ایم:

لاته: ترکیبی از اسپرسو به همراه شیر و فوم شیر
کاپوچینو: ترکیبی از اسپرسو، شیر، فوم شیر و پودر شکلات
ماکیاتو: اسپرسو با لکه فوم شیر
فلت وایت: اسپرسو، شیر
موکا: اسپرسو با شکلات و شیر
آمریکانو: اسپرسو به همراه آب داغ
آفوگاتو: اسپرسو با بستنی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کافه لاته، بهترین نوشیدنی کافه‌ای

اصطلاحات کافه ایاصطلاحات کافه ای

نوشیدنی با قهوه سرد

اگر دوستدار طعم قهوه هستید اما می‌خواهید نوشیدنی شما سرد باشد، می‌توانید انواع نوشیدنی با قهوه به‌صورت سرد را امتحان کنید، به شرط اینکه با اصطلاحات مربوط به آن آشنا باشید. در ادامه به پرطرفدارترین انواع این نوشیدنی‌ها پرداخته‌ایم:

فراپه: قهوه به همراه شکر، آب و قالب‌های یخ
آیس لاته: اسپرسو با یخ و شیر
آیس ماکیاتو: ترکیبی از اسپرسو، شیر، سس و سیروپ طعم‌دار با یخ و خامه
نیترو: قهوه، حباب‌های نیتروژن، خامه و شکر
آیس‌کافی: ترکیبی از قهوه، یخ، شکر، خامه
فراپاچینو: قهوه و اسپرسو با یخ مخلوط‌شده و خامه فرم‌گرفته

اصطلاحات کافه ایاصطلاحات کافه ای

انواع کیک کافی‌شاپی

در منو اکثر کافه‌ها کیک‌هایی دیده می‌شود که بسیار اشتهابرانگیز و خوشمزه است، در ادامه به مهم‌ترین موارد آن اشاره کرده‌ایم:

کیک ردولوت (Red Velvet): کیک لایه‌ای قرمز رنگ با موادی مانند خامه پنیری
تیرامیسو: دسری ایتالیایی با ترکیب قهوه، پنیر ماسکارپونه و بیسکوییت لیدی فینگر
چیز کیک: کیک با بافتی خامه‌ای با پنیر خامه‌ای و ماسکارپونه

هم‌چنین در ستاره ببینید: طرز تهیه تیرامیسو

اصطلاحات کافه ایاصطلاحات کافه ای

دیگر آیتم‌های طلایی منو کافی‌شاپ‌ها

قهوه و انواع نوشیدنی‌های تهیه‌شده با آن تنها موردی نیست که می‌توانید در کافه سفارش دهید. امروزه تنوع زیادی در منو کافی‌شاپ‌ها دیده می‌شود که بهتر است از اصطلاحات مربوط به آن‌ها و ترکیبات‌شان آگاه باشید:

شیک: بستنی با شیر و خامه
‏کرپ: موز و شکلات داخل نان نازک سرخ‌شده
اسموتی: نوشیدنی غلیظ درست‌شده با میوه به همراه ماست یا یخ
‏پانچ: آب‌میوه گازدار با میوه
‏کوکتل: آب‌میوه با آب‌گازدار
‏ دتاکس: میوه‌های تازه نگهداری شده در آب
هات‌چاکلت: ترکیبی از شکلات رنده‌شده یا ذوب‌شده و یا پودر کاکائو به همراه شیر گرم‌شده یا آب و شکر

طرز تهیه انواع اسموتی ترش دلچسب به سبک کافه‌ای را در ستاره بخوانید. 

غذاهای خوشمزه در کافه‌ها

‏کافه تنها محل سرو نوشیدنی و دسر نیست. اگر گرسنه هستید، می‌توانید با انتخاب‌هایی از نوع غذا از خود پذیرایی کنید. در ادامه معروف‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین آیتم‌های غذایی که در اکثر کافه‌ها سرو می‌شود را برای‌تان آورده‌ایم تا با اطلاع از این اصطلاحات کافه‌ای و مواد به‌کاررفته در آن‌ها انتخابی بهتر داشته باشید:

پاستا آلفردو: پاستا با سس آلفردو تهیه‌شده از کره و خامه
پاستا کاربونارا: پاستا رشته نواری به همراه گوشت یا مرغ
پنینی: ساندویچ گریل مرغ یا گوشت

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!