نیلی بلاگ‌

(عکس) پسر ۱۴ ساله هندی در یک روز، شش رکورد ریاضی گینس را شکست

(عکس) پسر ۱۴ ساله هندی در یک روز، شش رکورد ریاضی گینس را شکست

یک پسر ۱۴ ساله هندی موفق شد در یک روز، شش رکورد ریاضی گینس را بشکند و نام خود را در تاریخ محاسبات ثبت کند.

کد خبر :
۲۲۹۵۳۹

۰۴ اسفند ۱۴۰۳ –
۱۶:۵۵

بر اساس جدیدترین اخبار علم و دانش، آریان شولکا (Aaryan Shulka) نوجوان 14 ساله هندی، محاسبات را سریع‌تر از اکثر افراد با ماشین‌حساب انجام می‌دهد. او در رویدادی که اخیراً توسط رکوردهای جهانی گینس برگزار شد، توانست شش رکورد جهانی در محاسبات ذهنی را در یک روز بشکند.

شکسته شدن شش رکورد ریاضی گینس توسط نوجوان هندی

این نابغه‌ی ریاضی از ایالت ماهاراشترا، هند، توانایی فوق‌العاده‌ای در انجام محاسبات پیچیده در ذهن خود دارد. او موفق شد کمتر از ۲۴ ساعت شش رکورد جهانی را در زمینه ریاضیات ذهنی از آن خود کند و به این ترتیب، به لقب «ماشین حساب انسانی» دست یابد. رکوردهای او توسط گینس تأیید شده‌اند و مهارت شگفت‌انگیزش در سرعت و دقت محاسبات، توجه جهانیان را به خود جلب کرده است.

15_11zon (1)

رکوردهای شولکا شامل ثبت سریع‌ترین زمان برای جمع ذهنی ۱۰۰ عدد چهار رقمی (۳۰.۹ ثانیه)، ۲۰۰ عدد چهار رقمی (۱ دقیقه و ۹.۶۸ ثانیه) و ۵۰ عدد پنج رقمی (۱۸.۷۱ ثانیه) و همچنین سریع‌ترین زمان برای ضرب دو مجموعه از ۱۰ عدد پنج رقمی (۵۱.۶۹ ثانیه) و دو مجموعه از ۱۰ عدد هشت رقمی (۲ دقیقه و ۳۵.۴۱ ثانیه) و سریع‌ترین زمان برای تقسیم مجموعه‌ای از ۱۰ عدد ۲۰ رقمی بر مجموعه‌ای از ۱۰ عدد ۱۰ رقمی (۵ دقیقه و ۴۲ ثانیه) است.

آریان شولکا این رکوردهای جهانی را در رویدادی رسمی گینس در دبی به ثبت رساند. تلاش‌های او برای شکستن این رکوردها به‌صورت ویدیویی ضبط شد و اکنون به‌طور رایگان در وب‌سایت رکوردهای جهانی گینس در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

این نابغه‌ی ریاضی پیش از این نیز رکورد سریع‌ترین جمع ذهنی ۵۰ عدد پنج‌رقمی را که یک سال پیش ثبت کرده بود، در اختیار داشت. شولکا موفقیت خود را به تمرین یوگا نسبت می‌دهد و در گفت‌وگو با مجله پیپل گفت: «یوگا به من کمک می‌کند که آرام و متمرکز بمانم.» او همچنین روزانه ۵ تا ۶ ساعت به تمرین ریاضی می‌پردازد، در کنار فعالیت‌هایی مثل مطالعه و بازی‌های ویدیویی که بخشی از زندگی روزمره‌ی او به‌عنوان یک نوجوان هستند.

16_11zon (1)

پدر شولکا در مصاحبه‌ای با گینس تأکید کرد که استعداد ریاضی در خانواده‌ی آن‌ها امری وراثتی نیست. او در این‌باره گفت: «ما یک خانواده‌ی معمولی هستیم. آریان شاید از هر یک میلیارد نفر، فقط یک نفر باشد، اما ما خانواده‌ای از نابغه‌های محاسباتی نیستیم.»

البته، شولکا تنها نوجوانی نیست که به‌دلیل مهارت‌های چشمگیر در ریاضیات مورد توجه قرار گرفته است. در سال ۲۰۲۲، دو دانش‌آموز دبیرستانی آمریکایی، نکیا جکسون و کالسیا جانسون، موفق شدند یک اثبات جدید و غیرمنتظره برای قضیه فیثاغورس ارائه دهند. این قضیه که بیش از ۲۰۰۰ سال قدمت دارد، رابطه‌ی بین سه ضلع یک مثلث قائم‌الزاویه را توضیح می‌دهد. یافته‌های آن‌ها در سال ۲۰۲۴ در ماهنامه ریاضیات آمریکایی، یکی از مجلات معتبر علمی، منتشر شد.

منبع: خبرآنلاین

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!