ببینید؛ غذای روستایی در افغانستان؛ پخت غذای سنتی کرایی قبرغه در ولایت پروان
کرایی قبرغه یک غذای سنتی و محبوب در افغانستان است که معمولاً با گوشت دنده (قبرغه) گاو یا گوسفند تهیه میشود و با ادویههای محلی، پیاز، گوجهفرنگی، و گاهی سیبزمینی پخته میشود. واژه “کرایی” (Karrai/Karahi) به نوعی روش پخت در یک قابلمه گود و گرد اشاره دارد که در کشورهای جنوب آسیا مانند افغانستان، پاکستان و هند رایج است.پروان یکی از ولایتهای (استانهای) مهم و تاریخی افغانستان است که در بخش مرکزی این کشور قرار دارد. مرکز این ولایت شهر چاریکار است. دره پنجشیر از مناطق مشهور اطراف پروان است (هرچند حالا بهعنوان ولایت مستقل شناخته میشود). پروان دارای مناطق سرسبز، کوهستانی و طبیعت زیبایی است که آن را به یکی از مقاصد جذاب برای طبیعتگردی تبدیل کرده است.
کد خبر :
۲۴۰۰۱۹
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ –
۱۳:۰۴