نیلی بلاگ‌

ببینید؛ غذای خیابانی در ژاپن؛ برش ماهی کمیاب «لئوپارد کورال گروپر» و تهیه سوشی

ببینید؛ غذای خیابانی در ژاپن؛ برش ماهی کمیاب «لئوپارد کورال گروپر» و تهیه سوشی

در این ویدئو یک آشپز ماهر ژاپنی یک ماهی لئوپارد کورال گروپر را با دقت برش داده و با آن سوشی درست می کند. لئوپارد کورال گروپر (Leopard Coral Grouper) یا به نام علمی Plectropomus leopardus، یک نوع ماهی شکارچی صخره‌ای گرمسیری است که به خانوادهٔ هامورماهیان تعلق دارد. این ماهی بیشتر در آب‌های گرم اقیانوس آرام، به‌ویژه در اطراف صخره‌های مرجانی استرالیا، اندونزی، فیلیپین و ژاپن یافت می‌شود. رنگ بدناین ماهی معمولاً قرمز یا صورتی روشن با نقاط آبی‌رنگ شفاف و زیبایی که شبیه طرح پوست پلنگ است (از این‌رو نام “لئوپارد” گرفته است). این ماهی کمیاب گوشت سفید، نرم و بسیار خوش‌طعم دارد و در ژاپن، چین و کشورهای جنوب شرق آسیا بسیار محبوب و گران‌قیمت است. در سوشی و ساشیمی استفاده می‌شود.

کد خبر :
۲۴۱۳۰۷

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ –
۲۰:۵۹

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!