ببینید؛ غذای خیابانی در ژاپن؛ پخت نودل سوبا، اودون، کاتسودون و تمپورا در اوساکا
اودون (Udon) و سوبا (Soba) دو نوع نودل ژاپنی هستند که تفاوتهای زیادی دارند. اودون نودلهای ضخیم و نرم است که از آرد گندم درست میشود. این نودلها معمولاً در سوپهایی که از دشی (یک نوع عصارهی دریایی) و سس سویا تهیه میشود، سرو میشوند. سوبا نودلهای نازکتری هستند که از آرد گندم سیاه درست میشوند. سوبا میتواند سرد یا گرم سرو شود. برای سرو سرد، نودلها را معمولاً در یک سس مخصوص به نام تماری (که نوعی سس سویا است) میزنند و برای سرو گرم، در سوپهایی مشابه اودون استفاده میشود. کاتسودون (Katsudon) و تمپورا (Tempura) دو نوع غذای محبوب ژاپنی هستند که طعمهای خاص و خوشمزهای دارند. کاتسودون غذایی است شامل کاتسو (که نوعی برش گوشت مرغ است که در آرد و پودر نان پوشانده شده و سرخ میشود) به همراه برنج است.تمپورا نوعی غذای سرخشده است که معمولاً شامل سبزیجات و یا گوشتهایی مثل میگو، ماهی، یا مرغ است که در آرد مخصوصی پوشانده شده و سپس در روغن داغ سرخ میشوند.
کد خبر :
۲۴۱۲۴۵
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ –
۱۲:۵۹