نیلی بلاگ‌

علت خارش ساق پا و زخم شدن آن چیست؟ درمان خانگی خارش ساق پا


علت خارش ساق پا و زخم شدن آنعلت خارش ساق پا و زخم شدن آن

خارش ساق پا و زخم شدن آن

باید این را بدانید که خارش پا عارضه ای است که ممکن است بر اثر عوامل متعدد و مختلفی برای فرد رخ دهد و موجب ایجاد خارش هایی به صورت شدید تر و یا خفیف تر در فرد شوند زیرا که شدت این خارش ها می توانند بسته به علت به وجود آورنده ی آن ها متفاوت و گوناگون بوده باشد و از این علت ها نیز میتوان به ایجاد مشکلات پوستی، محیطی و عفونی و… اشاره نمود. البته در این خصوص همچنین باید این را نیز بدانید که شکل بروز این عارضه هم می تواند بسته به دلیل به وجود آورنده ی آن متفاوت و گوناگون بوده باشد و با ایجاد برخی علائم مختلف و گوناگون دیگر نیز برای فرد رخ دهند.

امروز ما در آلامتو به برسی دقیق تر این موضوع برای شما تحت عنوان علت خارش ساق پا و زخم شدن آن چیست؟ درمان خانگی خارش ساق پا و زخم شدن آن پرداخته ایم و امیدواریم که مطالب این مقاله برای شما مفید و سودمند بود باشند.

همچنین بخوانید: علت ریزش ناگهانی آب از واژن

علت خارش ساق پا و زخم شدن آن

همانطور که در بالا نیز به آن اشاره شد خارش ساق پا عارضه ای است که می تواند به دلایل مختلف و گوناگونی برای فرد رخ دهد و امروز ما در ایجا به تعدادی از مهم ترین این علت ها برای شما اشاره می کنیم، همانند:

1.داشتن و یا ابتلا به بیماری دیابت: می تواند منجر به ایجاد خارش هایی در نرمه ی ساق پای فرد شوند و این نیز به علت نبود انسولین در بدن بیماران مبتلا به این عارضه می باشد و نبود این انسولین هم موجب کاهش گردش خون و آسیب رسیدن به اعصاب پا و خارش ها و یا زخم هایی در این محدوده از بدن می شود.

2.بروز برخی بیماری های پوستی همانند: خشکی پوست، پسوریازیس، ایجاد بیماری عفونی پوست مثل برفک پوست و یا ایجاد برخی التهابات پوستی مثل درماتیت هم می توانند از عوامل منجر کننده ی ایجاد خارش های پوستی در شما محسوب شوند که این عارضه ها می توانند با برخی علائم دیگری مثل پوست پوست شدن، تورم، قرمزی و یا ترک خوردن نیز در پوست شما همراه شوند.

3.گزش این ناحیه از بدن توسط حشرات که با قرمزی و مقدار کمی تورم و خارش برای فرد همراه می شود و درصورت ادامه پیدا کردن این خارش ها نیز می تواند زخم هایی را در این ناحیه از پوست برای فرد ایجاد کنند.

4.ایجاد حساسیت های پوستی و یا ایجاد آلرژی برای فرد: استفاده از برخی محصولات پوستی و یا شوینده ها و همچنین استفاده از برخی عطر و ادکلن های می توانند منجر به بروز آلرژی و حساسیت در افراد شوند و خارش هایی را به همراه قرمزی و تورم در این محدوده از بدن برای فرد ایجاد کنند.

5.ایجاد عفونت قارچی در پوست به ویژه در افراد ورزشکار که پاهای آنان در معرض عرق کردن زیاد و در کفش های بسته به مدت طولانی قرار میگیرند از دیگر دلایل ایجاد کننده ی این عارضه شناخته و محسوب می شود.

همچنین بخوانید: علت شل شدن دستگاه تناسلی مرد حین رابطه

علت خارش ساق پا و زخم شدن آنعلت خارش ساق پا و زخم شدن آن

درمان خانگی خارش ساق پا

شما می توانید با انجام برخی کارهای ساده در منزل از ایجاد چنین خارش هایی در این محدوده از بدن خود جلوگیری کنید، همانند:

1.کوتاه کردن ناخن ها برای جلوگیری از خاراندن یکی از ساده ترین و بهترین کار ها برای جلوگیری از خارش بیشتر و درمان خانگی این عارضه شناخته و محسوب می شود.

2.دور ماندن از عوامل ایجاد کننده ی این حساسیت ها نیز می توانند کمک شایان و قابل توجهی برای درمان خارش های ناشی از ایجاد بروز آلرژی در ساق پای شما محسوب و شناخته شود.

3.گرفتن دوش آب سرد و یا ولرم و یا همچنین استفاده از کمپرس آب یخ می توانند این خارش ها را در این ناحیه از بدن شما کمتر کرده و به درمان موقتی این عارضه کمک کنند.

4.مرطوب کردن پوست و جلوگیری از خشک شدن آن به وسیله ی کرم های مرطوب کننده و بدون عطر و بو می توانند پوست ساق پای شما را مرطوب نگه داشته و از خشک شدن و ایجاد خارش در این محدوده جلوگیری کند.

پماد برای خارش ساق پا

در پاسخ به این سوال باید گفت که بسته به علت به وجود آورنده ی چنین خارش هایی می توان از پماد های مختلف و گوناگونی برای درمان و بهبودی این خارش ها در ساق پا استفاده و مصرف نمود که برای پیدا کردن بهترین نوع آن بهتر است که ابتدا به پزشک مراجعه کرده و مطابق با تشخیص و معاینه ی پزشک بهترین این پماد ها را برای درمان و کاهش این عارضه مطابق با نظر و تشخیص وی تهیه و استفاده نمود.

اما به طور مثال پماد هایی همانند پماد کروتامیتون یکی از پماد های مفید و موثر برای از بین بردن این خارش ها در ساق پا شمرده و محسوب می شود و همچنین می توان با استفاده از برخی پماد و ژل های های دیگری نظیر: ژل آلوئه ورا و وازلین و…از بروز مجدد چنین خارش های در ساق پاها جلوگیری نمود.

همچنین بخوانید: کمردرد و لکه بینی قهوه ای نشانه چیست

پماد برای خارش ساق پاپماد برای خارش ساق پا

علت خارش ساق پا در تابستان

دلایل متعددی می توانند موجب ایجاد این عارضه در فصل تابستان شوند که از این دلایل می توان به تعدادی از مهم ترین آن ها همانند:عرق کردن بیشتر ساق پا در فصل گرم سال، در صورت برخورد نور خورشید به آن می تواند به دلیل حساسیت به نور خورشید و آفتاب سوزان در این فصل، بروز آلرژی در صورت استفاده از ضد آفتاب پوستی و یا در صورت استفاده از لوسیون های مخصوص این فصل و همچنین گزش بیشتر حشرات در این فصل به دلیل فعالیت بیشتر آن ها در فصل تابستان می توانند از دلایل ایجاد کننده ی خارش ساق پا در فصل تابستان محسوب و شناخته شوند.

علت خارش ساق پا بعد از حمام

ایجاد خارش های پوستی در بدن به ویژه در ساق پا بعد از حمام کردن یکی از شایع ترین شرایطی است که می تواند منجر به ایجاد این عارضه در شما محسوب شود. از مهم ترین علت های آن می توان به خشکی پوست بعد از حمام کردن به ویژه در افرادی با پوست خشک، حساسیت به محصولات شوینده ی پوستی در حمام، استفاده از آب داغ در حمام به جای آب ولرم و سرد و عدم استفاده از شامپو ی بدن ملایم از دلایل ایجاد خارش در ساق پا پس از حمام کردن شمرده و محسوب می شوند.

همچنین بخوانید: آزیترومایسین ۵۰۰ برای گلو درد

علت خارش ساق پا بعد از حمام علت خارش ساق پا بعد از حمام 

سخن آخر

امیدواریم مقاله ای که امروز برای شما عزیزان در آلامتو تحت عنوان علت خارش ساق پا و زخم شدن آن چیست؟ درمان خانگی خارش ساق پا و زخم شدن آن آماده کرده ایم مورد توجه شما قرار گرفته باشد و از مطالعه ی آن نیز لذت برده باشید.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!