نیلی بلاگ‌

قدرت عجیب تراشه چینی شیائومی Xring O1 در بنچمارک گیگ بنچ

ارسال شده توسط: امیرحسین کریم نژاد 31 اردیبهشت 1404 ساعت 10:44

کمتر کسی انتظار داشت چیپست اختصاصی شیائومی عملکرد درخشانی داشته باشد. هرچند نتایج بنچمارک گیک بنچ شیائومی Xring O1 قطعا شما را حیرت‌زده خواهد کرد.

چندی پیش شیائومی اعلام کرد که می‌خواهد به‌خاطر کم کردن وابستگی خود به کوالکام و مدیاتک از یک چیپست اختصاصی رونمایی کند. در آن زمان برخی خبر را جدی نگرفتند و برخی نیز احتمال دادند که با یک محصول متوسط طرف باشند. هرچند نتایج بنچمارک گیک بنچ شیائومی Xring O1 نشان می‌دهد که هر دو گروه به‌شدت اشتباه می‌کردند.

طوفان تراشه اختصاصی شیائومی Xring O1 در بنچمارک گیک بنچ 6

بنچمارک شیائومی Xring O1بنچمارک شیائومی Xring O1

پیشتر گفته می‌شد که چیپست اختصاصی شیائومی می‌تواند در بهترین حالت به پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 2 نزدیک شود. هرچند نتایج به‌دست آمده آن را در کنار اسنپدراگون 8 الیت قرا می‌دهند. چیپست جدید چینی‌ها بر پایه لیتوگرافی ۳ نانومتری نسل ۲ ساخته شده است. اگر شایعات مطرح شده در اخبار تکنولوژی درست باشند، باید هسته اصلی کورتکس X925، سه هسته A725 و چهار هسته بهینه A520 را در کنار پردازشگر گرافیکی Imagination در این چیپست مشاهده کنیم.

نتایج بنچمارک شیائومی Xring O1 از دو جهت قابل ملاحظه است. اول از همه اینکه گوشی حاضر در بنچمارک شیائومی 15S Pro نام دارد. این گوشی قرار است در آینده نزدیک جایگزین گوشی شیائومی 15 پرو گردد که از تراشه اسنپدراگون 8 الیت بهره می‌برد.

دلیل دوم به نتایج مربوط می‌شود. در تست چند هسته‌ای شاهد امتیاز ۹۶۷۳ و در تست تک‌ هسته‌ای شاهد امتیاز ۳۱۱۹ هستیم. با این اعداد می‌توان گفت که شیائومی Xring O1 از دایمنسیتی 9400 قوی‌تر است و شاید اندکی نسبت به اسنپدراگون‌ 8 الیت ضعیف‌تر ظاهر شود.

بنچمارک شیائومی Xring O1بنچمارک شیائومی Xring O1

اگر به اطلاعات به‌دست آمده از بنچمارک گیک بنچ اکتفا کنیم، باید بگوییم که تراشه جدید شیائومی از ۱۰ هسته بهره می‌برد. در حالیکه پیشتر در شایعات به وجود ۸ هسته اشاره شده بود. همچنین داشتن دو هسته قدرتمند با کلاک ۳.۹ گیگاهرتز کمی باعث تردید است. حتی تراشه دایمنسیتی 9400 پلاس نیز از تنها یک هسته با حداکثر کلاک ۳.۷۳ گیگاهرتز بهره می‌برد.

تراشه اسنپدراگون 8 الیت برای گوشی‌های گلکسی تا سرعت کلاک ۴.۴۷ گیگاهرتز را نیز ثبت کرده است. هرچند فراموش نکنید که طراحی هسته‌های مختلف به رفتارهای مختلف نیز منجر خواهد شد. در نتیجه نمی‌توان صرفا با مقایسه سرعت کلاک به نتیجه رسید. شاید کلاک بالا یکی از مزیت‌های لیتوگرافی ۳ نانومتری نسل دوم باشد.

بیشتر بخوانید

علاوه بر این، در بنچمارک گیک‌ بنچ Immortalis-G925 به‌‌عنوان پردازشگر گرافیکی دیده می‌شود. در حالیکه پیشتر از طراحی Imagination سخن به‌میان آمده بود. شیائومی روز پنجشنبه مراسم بزرگی در پیش دارد و می‌خواهد از گوشی شیائومی 15s پرو و تبلت شیائومی Pad 7 اولترا رونمایی کند. اگر شایعات کنونی درست باشند، تا دو روز دیگر باید تراشه قدرتمند شیائومی Xring O1 را نیز مشاهده کنیم.

به‌نظر شما آیا شیائومی در ساخت تراشه اختصاصی موفق می‌شود؟

منبع خبر

برچسب ها : ، ،

مطالب مشابه را ببینید!