اپراتورها نباید بدون هماهنگی با رگولاتوری درخواست افزایش تعرفه داشته باشند
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران گفت: اپراتورها درگیر مساله تعرفهگذاری و از نظر اقتصادی تحت فشار هستند بهدلایلی فرصت توسعه برخی ساختارها را نداشتیم. با توجه به رونقها انتظار میرود که سرویسدهی ارتقا یابد. در حوزه رگولاتوری سازمان تنظیم مقررات یکی از قدیمیترین و بالغترین نهادهای قانونگذاری است. دوستان نباید بدون هماهنگی با این سازمان درخواست افزایش تعرفه داشته باشند.
به گزارش تجارت نیوز، نشست خبری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی الکامپ (الکترونیک، رایانه و تجارت الکترونیک) روز 4 خردادماه با حضور رئیس سازمان نصر و دبیر این نمایشگاه در محل سازمان نظام صنفی رایانهای برگزار شد.
علی حکیم جوادی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران در ابتدا این جلسه گفت: تاکید ما بر شفافیت و اطلاعرسانی دقیق است. گرچه ممکن است با مقاومتهایی در برخی حوزهها مواجه شویم. ما در حالی الکامپ ۲۸ را برگزار میکنیم که با فرصتهای مختلفی روبهرو هستیم. یکی از فرصتها حضور ستار هاشمی به عنوان حامی این نمایشگاه است.
او در ادامه افزود: قانون هفتم توسعه میتواند ظرفیت مناسبی ایجاد کند.
حکیم جوادی در ادامه با اشاره به مشکلات پلتفرمها گفت: مشکلاتی که برای پلتفرمها در کشور بهوجود میآید، فرایند سرمایهگذاری مختل میشود. ما امیدواریم رویدادهای اینچنینی به تسهیل یا ترمیم آن بیانجامد. شاید یکی از مسائلی که ما با آن روبهرو هستیم و ممکن است کمی شرایط الکامپ ۲۸ را تحت تاثیر قرار دهد، اجلاس دیبلاگ با حضور کشورهای عضو بریکس است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران گفت: ما بیش از ۴۰ کشور خارجی را دعوت کردیم و تا کنون تعدادی از آنها پاسخ گفتهاند و دعوت را قبول کردهاند.
وی تصریح کرد: کشور اگر بخواهد از چالشها عبور کند، باید از حداکثر ظرفیت بخش خصوصی استفاده کند. این نمایشگاه دستاوردهای بسیار خوبی در حوزه هوش مصنوعی خواهد گذاشت.
طبق گفته حکیم جوادی بازیگران اصلی هوش مصنوعی کشور در این نمایشگاه حضور خواهند داشت. همچنین حضور پلتفرمهای تبادل آنلاین طلا هم نکته دیگری بود که رئیس سازمان نصر به آن اشاره کرد.
در بخش دیگری از این نشست خبری مهرداد ذوالفقاریان، دبیر سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، الکامپ را یکی از فعالیتهای این سازمان خواند. او در تشریح فعالیتهای سازمان نظام صنفی در حوزه اجرایی الکامپ گفت: ما تلاش کردیم امسال برنامهریزی زیربنایی داشته باشیم. در خود سازمان تغییرات ساختاری داشتیم و توانستیم با این دگرگونی، فعالیتهای صنفی را بهتر دنبال کنیم. یکی از آثار این مساله دبیرخانه رویدادها بود که مدیریت بهتر رویدادها را در پی داشت.
ذوالفقاری افزود: سیستم crm و مرکز پاسخگویی تلفنی الکامپ 28 راهاندازی شده است. همچنین شکلگیری کارگروهها برای افزایش تعامل با برگزاری الکامپ بود. این فعالیتها به همین ترتیب به شکل سازمانیافته جلو رفت.
دبیر سازمان نصر از برگزاری پاویون تخصصی تولید و هوش مصنوعی با قدرت بیشتر خبر داد.
رضا حیدری، دبیر اجرایی الکامپ 28 هم در این نشست خبری گفت: الکامپ بیست هشتم از تاریخ ۲۷ خرداد تا ۳۱ خرداد به مدت چهار روز برگزار خواهد شد.
او تصریح کرد: بیش از ۲۰ سایت نمایشگاهی در اختیار الکامپ خواهد بود. متاسفانه به دلیل مشکلات فنی تعدادی از شرکتهای ثبتنامی نمیتوانند در نمایشگاه حاضر شوند. حدودا ۵۰۰ شرکت در نمایشگاه حضور خواهند داشت. ۷۰ کشور از ۷ کشور که عمده آنها از چین در نمایشگاه شرکت خواهند کرد.
حیدری با اشاره به بخش جدید نمایشگاه گفت: الکامپ ai بخش جدیدی خواهد بود که امسال به الکامپ اضافه خواهد شد. پلتفرمهای تبادل طلا هم در نمایشگاه حضور خواهند داشت. مذاکراتی هم با سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان صورت گرفته که امیدواریم بخش تینواستارز با همکاری این سازمان صورت پذیرد. شعار امسال نمایشگاه سرمایهگذاری هوشمند و توسعه پایدار است.
در بخش دیگری از این نشست حکیم جوادی در پاسخ به سوال خبرنگار تجارتنیوز درباره مساله تعرفهگذاری اینترنت و درخواست اپراتورها برای افزایش 75 درصدی تعرفهها گفت: اپراتورها درگیر مساله تعرفهگذاری و از نظر اقتصادی تحت فشار هستند بهدلایلی فرصت توسعه برخی ساختارها را نداشتیم. با توجه به رونقها انتظار میرود که سرویسدهی ارتقا یابد. در حوزه رگولاتوری سازمان تنظیم مقررات یکی از قدیمیترین و بالغترین نهادهای قانونگذاری است. دوستان نباید بدون هماهنگی با این سازمان درخواست افزایش تعرفه داشته باشند. میتوان مذاکره کرد و به یک نتیجه رسید.
وی افزود: میتوان در الکامپ بحثهای تخصصی داشت. به عنوان مثال اینکه در قانون هفتم توسعه برای پوشش فیبر نوری به ۲۰ میلیون خانوار هدفگذاری کردهایم، آیا اصلا چنین چیزی از نظر اقتصادی قابل اجراست یا خیر؟