ببینید؛ غذای روستایی در هند؛ پخت نان ذرت و غذای سنتی با برگ خردل و اسفناج
در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای کشور هند را خواهید دید که با برگ های خردل، اسفناج و… غذای سنتی سارسون کا ساگ (به انگلیسی: Sarson ka Saag) را درست می کند.سارسون کا ساگ (Sarson ka Saag) یک غذای سنتی و بسیار محبوب در شمال هند و پاکستان، بهویژه در ایالت پنجاب است. در این غذا، برگهای خردل (mustard greens) را با سبزیجاتی مثل اسفناج و شنبلیله ترکیب کرده و آنها را بههمراه سیر، زنجبیل، پیاز، فلفل و ادویهها میپزند تا به یک خوراک غلیظ و خوشطعم تبدیل شود. این غذا معمولاً بانان ذرتی، کره محلی و پیاز خام سرو میشود و مخصوص فصل زمستان است، چون هم گرم و مقوی است و هم برای تقویت سیستم ایمنی بدن مناسب است.
کد خبر :
۲۴۲۱۱۳
۰۴ خرداد ۱۴۰۴ –
۱۶:۵۹