نیلی بلاگ‌

بهترین روش نگهداری لوبیا سبز خام و پخته در فریزر + مدت زمان نگهداری آن در فریزر


بهترین روش نگهداری لوبیا سبز خام و پخته در فریزربهترین روش نگهداری لوبیا سبز خام و پخته در فریزر

بهترین روش نگهداری لوبیا سبز

نگهداری لوبیا سبز در فریزر به روش درست باعث می شود تازگی و طعم آن حفظ شود. چه لوبیا سبز خام باشد و چه پخته، باید طوری بسته بندی شود که خراب نشود. همچنین مهم است بدانیم چقدر می توان لوبیا را در فریزر نگه داشت تا همیشه خوشمزه بماند. در ادامه بهترین روش ها و مدت زمان نگهداری لوبیا سبز در فریزر را به شما می گویم.

امروز در آلامتو مقاله ی تحت عنوان بهترین روش نگهداری لوبیا سبز خام و پخته در فریزر و مدت زمان نگهداری آن در فریزر را برای شما آورده ایم که امیدواریم برای شما مفید باشد.

همچنین بخوانید: نحوه فریز کردن و نگهداری قارچ خام در فریزر بدون سیاه شدن

چگونه لوبیا سبز را فریز کنیم؟

یکی از روش های نگهداری طولانی مدت لوبیا سبز، فریز کردن آن است. در این روش، می توان لوبیا ها را هم به صورت خام فریز کرد و هم از روش بلانچ کردن استفاده کرد که رایج تر و بهتر است. ابتدا لوبیا ها را خوب بشویید و سر و ته آنها را جدا کنید. سپس با یک چاقوی تیز، لوبیا ها را به قطعات کوچک تر خرد کنید. اندازه تکه ها به سلیقه شما بستگی دارد، مثلا بعضی ها لوبیا پلو را با تکه های کوچک تر دوست دارند و بعضی دیگر برای خوراک لوبیا سبز، قطعات بزرگتری انتخاب می کنند.نصف قاشق چای خوری جوش شیرین و یک قاشق چای خوری نمک را در آب جوش حل کنید.

سپس لوبیا ها را داخل آب جوش بریزید و وقتی کمی نرم شدند، سریع آبکش کنید و داخل آب یخ بگذارید تا پخت متوقف شود. دوباره لوبیا ها را آبکش کنید و در بسته بندی مناسب بریزید و داخل فریزر قرار دهید. این روش بهترین راه برای نگهداری لوبیا سبز است تا تازگی و طعم آن حفظ شود. در این روش شما می توانید تا یک سال لوبیا سبز را بدون تغییر رنگ و مزه در فریزر نگهداری کنید.

طرز نگهداری لوبیا سبز خام در فریزر

لوبیا سبز را می توان به صورت خام هم فریز کرد که یکی از مزی تهای آن صرفه جویی در زمان است. برای این کار، ابتدا سر و ته لوبیا ها را گرفته و خوب بشویید. سپس آن ها را روی یک پارچه نخی یا حوله تمیز پهن کنید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. بعد از خشک شدن، لوبیا ها را به اندازه دلخواه خرد کرده و در بسته بندیه ای مرتب داخل کیسه ای زیپدار مخصوص فریزر قرار دهید.

همچنین بخوانید: بهترین طریقه فریز کردن و نگهداری نخود فرنگی خام

طرز نگهداری لوبیا سبز پخته در فریزرطرز نگهداری لوبیا سبز پخته در فریزر

طرز نگهداری لوبیا سبز پخته در فریزر

برای هر ۲ کیلو لوبیا سبز، به ۱ کیلو گوجه فرنگی نیاز دارید. ابتدا لوبیا ها را شسته و به اندازه های دلخواه خرد کنید. گوجه فرنگی ها را هم بشویید و یا رنده کنید، یا در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.در یک قابلمه بزرگ، لوبیا سبز خردشده را همراه با پوره گوجه فرنگی بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. هر از گاهی مواد را هم بزنید تا یکنواخت بپزند. وقتی رنگ لوبیا ها تغییر کرد و کمی نرم شدند، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شوند. پس از خنک شدن، آنها را در بسته های مورد نیاز در کیسه فریزر یا زیپ کیپ بسته بندی کرده و در فریزر قرار دهید.

مدت زمان نگهداری لوبیا سبز خام در فریزر

لوبیا سبز خام را اگر خوب شسته، خشک و در بسته بندی مناسب فریز کنید، می توانید آن را بین ۴ تا ۶ ماه در فریزر نگه دارید. البته بهتر است زودتر از این مدت مصرف شود تا طعم و کیفیتش تغییر نکند.

همچنین بخوانید: طریقه شستن و فریز کردن بامیه خورشتی

مدت زمان نگهداری لوبیا سبز پخته در فریزرمدت زمان نگهداری لوبیا سبز پخته در فریزر

مدت زمان نگهداری لوبیا سبز پخته در فریزر

لوبیا سبز پخته را می توان به مدت ۲ تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است آن را پس از خنک شدن، در ظرف درب دار یا کیسه فریزر زیپدار بسته بندی کنید.

 فوت و فن های فریزر کردن لوبیا سبز

برای فریز کردن طولانی مدت لوبیا سبز، استفاده از روش بلانچ (قرار دادن در آب جوش و سپس آب یخ) توصیه می شود. این روش باعث می شود لوبیا ها سبز، تازه و ترد باقی بمانند. فقط توجه داشته باشید که زمان قرار دادن در آب جوش نباید بیشتر از دو دقیقه باشد، چون در این صورت لوبیا ها له می شوند. هدف از این کار فقط دادن یک شوک حرارتی است، نه پختن کامل.هنگام خرید لوبیا سبز دقت کنید که رنگ آن سبز روشن باشد و بافتی ترد و شکننده داشته باشد. لوبیا هایی که رنگ پریده، نرم یا خمیده اند معمولا تازه نیستند. برخی ترجیح می دهند از لوبیاه ای توپر استفاده کنند، چون به نظر خوش خوراک تر می آیند، ولی لوبیا های تو خالی معمولا ترد تر و تازه تر هستند.برای تهیه یک غذای سریع، می توانید لوبیا سبز را همراه با پوره گوجه فریز کنید. برای تهیه پوره گوجه، چند روش وجود دارد: میتوانید گوجه ها را با پوست چرخ کنید، یا ابتدا ته آنها را با چاقو به شکل علامت + ببرید و در آب جوش قرار دهید. پس از حدود ۵ دقیقه، با ریختن آب سرد، پوست گوجه ها به راحتی جدا میشود. سپس می توانید آنها را در مخلوط کن بریزید، یا با رنده درشت و حتی گوشتکوب له کنید.اگر گوجه ها خیلی آبکی بودند، ابتدا کمی روی حرارت بگذارید تا آب اضافی شان تبخیر شود، سپس به لوبیا سبز اضافه کنید. این کار باعث می شود لوبیا ها در هنگام پخت له نشوند.این روش ها مخصوصا برای افرادی که زمان کمی برای پخت غذا دارند مثل شاغلین یا دانشجویان بسیار کاربردی است.افرودن جوش شیرین به لوبیا سبز باعث می شود رنگ لوبیا سبز باقی بماند.همچنین بخوانید: طرز نگهداری گوجه سبز به مدت طولانی

سخن آخر

همانطور که در مقاله ی بالا گفته شده بلانچ کردن که در مرحله اول گفته شده بهترین روش نگهداری لوبیا سبز در فریزر می باشد ولی شما می توانید بنا به سلیقه و زمانی که دارید به صورت خام یا با گوجه پوره شده آن را نیز فریز کنید ولی نباید زمان خیلی طولانی در فریز بگذارید و میل کنید.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!