نیلی بلاگ‌

بهترین سریال‌های کره‌ای دربارۀ «جوانی و عشق»

فرادید| بهترین سریال‌های کره‌ای که درباره مسائل دوران نوجوانی و جوانی ساخته شده‌اند، با روایت‌هایی جذاب و ملموس به لحظات حساس این دوره از زندگی می‌پردازند. این سریال‌ها به شکلی ظریف و تماشایی چالش‌ها و موفقیت‌های شخصیت‌هایی را به تصویر می‌کشند که در مسیر گذار از کودکی و نوجوانی به دنیای بزرگسالی قرار دارند.

به گزارش فرادید؛ این سریال‌ها با تمرکز بر موضوعاتی مثل رقابت‌های تحصیلی، فشارهای اجتماعی، عشق و دوستی توانسته‌اند تجربه‌های واقعی زندگی را به شکلی دلنشین و قابل درک به مخاطبان ارائه دهند و ترکیبی از لحظات شاد و تلخ را به نمایش بگذارند.

1. اِم عزیزم (Dear. M) (2022)

ام عزیز

این سریال که اسپین‌آفی از سریال «فهرست عشق» به حساب می‌آید، داستان گروهی از دانشجویان دانشگاه سئویون را روایت می‌کند که به دنبال کشف هویت نویسنده‌ای مرموز با اسم مستعار «ام» در یک گروه اینترنتی دانشجویی هستند. در طی این جستجو، چهار دانشجو با شکست‌های عشقی، دوستی‌های جدید و چالش‌های تحصیلی روبه‌رو می‌شوند. هر کدام از آن‌ها بخشی از شخصیت خود را پنهان می‌کنند تا تصویری بی‌نقص ارائه دهند، اما سریال با شخصیت‌پردازی واقعی و ملموس، این چالش‌ها را به تصویر می‌کشد.

2. دونا! (2023)

دونا

در این سریال، لی وون‌جون، دانشجویی معمولی، با لی دونا، ستارۀ بازنشسته کی‌پاپ هم‌اتاقی می‌شود. این داستان یکی از کلیشه‌های رایج در کی‌دراماها را به کار می‌گیرد: تعامل یک فرد عادی با یک سلبریتی. با این حال، سریال به‌جای استفاده سطحی از این کلیشه، به مسائل عمیق‌تری مانند مشکلات روانی دونا می‌پردازد. رابطه بین دونا و وون‌جون به دونا کمک می‌کند تا از دوران سخت خود در صنعت سرگرمی عبور کند.

3. دوران جوانی (2016-2017)

دوران

این سریال داستان پنج دختر را روایت می‌کند که در دوران بیست‌سالگی زیر یک سقف زندگی می‌کنند. هر کدام از آن‌ها با شخصیت‌های متفاوت، اما تجربیات مشترک از رشد و بلوغ مواجه هستند. سریال به شکل واقع‌گرایانه‌ای به پیروزی‌ها، شکست‌ها و درگیری‌های آن‌ها می‌پردازد و با نویسندگی قوی و شخصیت‌پردازی دقیق، توانسته ارتباط عمیقی با مخاطبان جوان برقرار کند. «دوران جوانی» یکی از بهترین سریال‌هایی است که دوران بلوغ و چالش‌های آن را به تصویر می‌کشد.

4. عشق اول من (2019)

اولین

«عشق اول من» ترکیبی از کلیشه‌های داستان‌های عاشقانه و بلوغ است. این سریال زندگی یون ته‌او و سه دوستش را دنبال می‌کند که همگی زیر یک سقف زندگی می‌کنند. زندگی آن‌ها به سرعت پر از پیچیدگی‌ها و لحظات شاد می‌شود. اگرچه در ابتدا ورود دوستان ته‌او به خانه باعث ایجاد هرج‌ومرج می‌شود، اما حضور آن‌ها در کنار هم برای عبور از این دوره گذار بسیار مفید است. آن‌ها در لحظات موفقیت و همچنین سختی‌های اولین سال‌های دانشگاه از هم حمایت می‌کنند. برخی از این سختی‌ها ناشی از درگیری‌های میان خودشان است. علاوه بر این، سریال به ماجراهای عاشقانه دوران دانشگاه نیز می‌پردازد.

5. لحظه‌ای در هجده سالگی (2019)

در هجده

سال‌های پایانی نوجوانی می‌تواند دشوار باشد، زیرا فرد دیگر کودک نیست، اما هنوز به طور کامل وارد دنیای بزرگسالی هم نشده است. این دقیقاً همان چالشی است که چوی جون‌وو در هجده سالگی با آن مواجه است. او به دلیل یک سوءتفاهم از مدرسه قبلی‌اش به مدرسه جدیدی منتقل می‌شود و در محیط جدید به دلیل تازه‌وارد بودن و نداشتن دوست، مورد تمسخر قرار می‌گیرد.

«لحظه‌ای در هجده سالگی» داستانی قابل همذات‌پنداری درباره یافتن هویت در دوران نوجوانی است. سریال به سختی‌هایی که نوجوانان در این دوران با آن مواجه هستند، از جمله فشار خانواده برای بهترین بودن در کلاس، می‌پردازد. جون‌وو در طول داستان یاد می‌گیرد که در لحظه زندگی کند و از حال حاضر لذت ببرد.

6. پری وزنه‌برداری کیم بوک‌جو (2016-2017)

پری

برخلاف برخی دیگر از سریال‌های کره‌ای، «پری وزنه‌برداری کیم بوک‌جو» در ابتدا مورد توجه زیادی قرار نگرفت و با امتیازات پایین‌تری پخش شد، اما به سرعت طرفداران خاص خود را پیدا کرد، به‌ویژه در میان جوانانی که با شخصیت اصلی و دوستانش ارتباط برقرار کردند. بوک‌جو یک ورزشکار جوان دانشگاهی است که آرزو دارد در رشته وزنه‌برداری برای دانشگاه خود افتخار کسب کند. همچنین سریال شامل یک داستان عاشقانه شیرین میان بوک‌جو و یک ورزشکار رشتۀ شنا در دانشگاه به نام جونگ جون-هیونگ است.

7. بیست‌وپنج، بیست‌ویک (2022)

بیست و پنج

اکثر سریال‌های کره‌ای دربارۀ دوران جوانی، شخصیت‌های اصلی خود را پس از اوایل دهه بیست سالگی دنبال نمی‌کنند. اما «بیست‌وپنج، بیست‌ویک» داستان شخصیت‌های اصلی خود را تا بزرگسالی ادامه می‌دهد. سریال بین گذشته و حال جابه‌جا می‌شود و به ما نشان می‌دهد که دختر نا هی‌دو چگونه از طریق دفترچه‌های قدیمی مادرش به گذشته سفر می‌کند. این دفترچه‌ها ما را به زمانی می‌برند که هی‌دو و بک یی‌جین در دبیرستان با هم آشنا شدند.

در طول 16 قسمت سریال، داستان عشق هی‌دو و یی‌جین به تدریج بازگو می‌شود. آن‌ها فراز و نشیب‌های معمول عشق جوانی را تجربه می‌کنند و در عین حال با موانعی که به خاطر بحران اقتصادی دهه ۹۰ میلادی بر سر راه آرزوهای‌شان ایجاد شده، روبه‌رو می‌شوند. پایان این سریال ممکن است برای همه ایده‌آل نباشد، اما مانند بسیاری از بهترین سریال‌های مربوط ه دورۀ جوانی، واقعی و قابل درک است.

8. تشویق کن! (2015)

تشویق کن

فشار برای موفقیت تحصیلی یکی از موضوعات قابل درک برای مخاطبان جوان است. این فشار، چه از طرف هم‌سالان و چه از طرف والدین، محور اصلی سریال «تشویق کن!» است. این سریال در دبیرستانی روایت می‌شود که موفقیت‌های تحصیلی در آن بالاتر از همه چیز ارزش‌گذاری می‌شود. تفاوت در نمرات آزمون و عملکرد تحصیلی می‌تواند دوستی‌ها را از هم بپاشد و در میان دانش‌آموزان دبیرستان یک جور سلسله‌مراتب ایجاد کند.

دو گروه در مدرسه دائماً با یکدیگر در تضاد هستند: یک گروه رقص به رهبری کانگ یون-دو (جونگ اون-جی) و یک گروه نخبه به رهبری کیم یئول (لی وون-کون). تحت شرایط خاص، این دو گروه متضاد مجبور می‌شوند با یکدیگر همکاری کنند. سریال «تشویق کن!» نشان می‌دهد که دانش‌آموزان چگونه تحت فشار مشترک برای موفقیت، با یکدیگر هم‌دل می‌شوند. این سریال به موضوعاتی چون دل‌شکستگی، جدایی دوستان، عشق و خودکشی می‌پردازد و همه این‌ها در پس‌زمینه رقابت‌های تحصیلی اتفاق می‌افتد.

9. پاییز در قلب من (2000)

پاییز

سریال‌های دهه ۹۰ و اوایل ۲۰۰۰ میلادی بخشی از «موج کره‌ای» بودند که باعث شد فرهنگ پاپ کره جنوبی در دیگر نقاط جهان محبوب شود. یکی از سریال‌های برجسته این دوره «پاییز در قلب من» است. این سریال که در سال ۲۰۰۰ پخش شد، اولین قسمت از مجموعه چهارگانه‌ای بود که با نام «عشق بی‌پایان» شناخته می‌شود. داستان این سریال ملودرام است و مخاطبان را به راحتی به گریه می‌اندازد.

داستان عمدتاً حول محور دو شخصیت یون-سو و جون-سو می‌چرخد که ظاهرا خواهر و برادر هستند. اما وقتی یون-سو در نوجوانی به انتقال خون نیاز پیدا می‌کند، مشخص می‌شود که او و دشمنش در مدرسه، چوی شین-آه، به اشتباه در زمان تولد جابه‌جا شده‌اند. این اتفاق باعث شکل‌گیری رویدادهای پیچیده و چالش‌برانگیز و احساساتی عمیق در شخصیت‌ها می‌شود.

10. پاسخ 1988 (2015-2016)

پاسخ

سریال «پاسخ 1988» ترکیبی از همه چیز است. داستان این سریال در سال 1988 در محله‌ای در شمال سئول می‌گذرد و زندگی روزمره پنج دوست و خانواده‌هایشان را به تصویر می‌کشد. در طول سریال، شخصیت‌های جوان‌تر با فشار تحصیلی که در بسیاری از سریال‌های مربوط به دوره جوانی به آن پرداخته شده است، دست‌وپنجه نرم می‌کنند. اگرچه این صحنه‌ها اغلب به صورت طنزآمیز و شاد به نمایش گذاشته می‌شوند، فشار برای موفقیت همچنان به شکلی سنگین احساس می‌شود.

«پاسخ 1988» بدون داستان عاشقانه هم نیست و یک مثلث عشقی جذاب بین شخصیت‌های سونگ دوک-سون، چوی تک و کیم جونگ-هوان را به نمایش می‌گذارد. علاوه بر این، این سریال روایت قابل درک و جذابی را درباره رابطۀ شخصیت‌های جوان‌تر و بستگان مسن‌تر آن‌ها ارائه می‌دهد.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!