زعفرانیها اول و بازار طلای ۱۸ عیار رتبه دوم بورس کالا را از آن خود کردند
در جدول ردهبندی بازده بازارهای مالی، در دی ماه امسال، پس از صندوقهای زعفران، بازار طلای ۱۸ عیار در رتبه دوم ایستاد. عنوان سومین ابزار مالی پربازده دی ماه هم به صندوقهای طلا رسید.
به گزارش تجارت نیوز،
دادههای آماری محاسبه شده در مرکز نظارت بر صندوقهای سرمایهگذاری و همچنین اداره تحلیلهای اقتصادی و ریسک سازمان بورس نشان میدهد؛ صندوقهای زعفران با کسب ۸.۱ درصد بازده، پر بازدهترین ابزار مالی در دی ماه امسال بودهاند.
در جدول ردهبندی بازده بازارهای مالی، در دی ماه امسال، پس از صندوقهای زعفران، بازار طلای ۱۸ عیار در رتبه دوم ایستاد. عنوان سومین ابزار مالی پربازده دی ماه هم به صندوقهای طلا رسید.
طبق دادههای آماری محاسبه شده از عملکرد بازارهای دارایی در دی امسال؛ صندوقهای کالایی فعال در بازار سرمایه، نسبت به سایر ابزارهای مالی، از بهترین عملکرد برخوردار بودند. به طوریکه در جدول ردهبندی بازارهای مالی، به لحاظ کسب بازده، صندوقهای زعفران با کسب «۸.۱ درصد بازده ماهانه»، بازار طلای ۱۸ عیار با کسب «۷.۷۴ درصد» بازده ماهانه و صندوقهای طلا با کسب «۵.۶۱ درصد» بازده ماهانه، رتبههای اول تا سوم جدول بازارهای دارایی پرسود را به نام خود ثبت کردند.
برآیند دادههای اداره تحلیلهای اقتصادی و ریسک سازمان بورس و اوراق بهادار و همچنین مرکز نظارت بر صندوقهای سرمایهگذاری سازمان بورس و اوراق بهادار، نشان میدهد؛ در دی ماه امسال، بازده بازارهای سهام و بازار ارز دیجیتال بسیار نزدیک به هم بوده است.
بر این اساس، بازار سهام عنوان پنجمین بازار پر بازده دی ماه ۱۴۰۳ را به خود اختصاص داده است.
طبق دادههای موجود، در این دوره بازار دلار بازار آزاد با ۵.۱ درصد رشد نرخ ماهانه و بازار سکه بهار آزادی با ۲.۹۸ درصد رشد قیمت ماهانه، از بازار سهام با ۵.۱۱ درصد بازده موزون ماهانه، عقب ماندهاند.
بررسی این دادههای آماری حاکی است: صندوقهای «سهامی، مختلط، اهرمی، صندوق در صندوق» رده «هفتم تا دهم» جدول رده بندی بازارهای مالی را، به لحاظ کسب بازده ماهانه، به خود اختصاص دادهاند.