نیلی بلاگ‌

طرز تهیه خورش بزقرمه کرمانی به روش کاملا محلی

طرز تهیه خورش بزقرمه کرمانی به روش کاملا محلی

اگر به غذاهای پرگوشت علاقه دارید، بزقرمه غذای مناسبی برای شما خواهد بود. این غذا از ترکیب، گوشت و کشک تهیه می‌شود و دستور پخت آسانی دارد. برای افرادی که به آبگوشت علاقه دارند می‌توانید این غذا را به‌صورت آبدار تهیه کنید. در غیراین صورت بزقرمه را می‌توان با مقداری برنج کته سرو کرد. تهیه این غذا به کمتر از ۲ ساعت زمان نیاز دارد. در این مقاله، طرز تهیه بزقرمه برای ۵ نفر را توضیح داده‌ایم. همراه ما باشید.

کد خبر :
۲۲۴۸۰۹

۰۵ بهمن ۱۴۰۳ –
۱۳:۲۱

برای علاقه‌مندان به خورشت قیمه و خورشت به آلو، بزقرمه غذایی دلپذیر خواهد بود. این غذا بسیار مقوی است و می‌توان آن را در منزل تهیه کرد. استفاده از سیر بیشتر در تهیه این غذا باعث خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود.

6

مواد لازم برای تهیه بزقرمه کرمانی




عنوان
مقدار


گوشت گوسفندی (سردست یا گردن)
نیم‌کیلو


کشک ساییده شده غلیظ
۲ پیمانه


سیر
۷ حبه


سیب‌زمینی
۲ عدد


پیاز بزرگ
۳ عدد


نخود خیس‌خورده
۱.۵ پیمانه


رب گوجه‌فرنگی
۱ قاشق غذاخوری


زعفران دم‌کرده غلیظ
۲ قاشق غذاخوری


نعنا، ترخون خشک، مغز گردو
به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه بزقرمه کرمانی


نخود را از شب قبل در مقداری آب ولرم خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. هر دو ساعت یک‌بار آب آن را عوض کنید.
پیازها را خرد یا با قسمت درشت رنده کنید.
گوشت را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس ادویه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
سیرها را خرد و به مواد در حال سرخ شدن اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید مقداری رب گوجه به مواد اضافه کنید.
آب اضافه نخودها را بگیرید. شعله گاز را کم و سپس نخودها را همراه با نعنا و ترخون به مواد اضافه کنید.
در این مرحله پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و آن‌ها را نیز درون قابلمه بریزید.
پس از پخته و نرم شدن گوشت، استخوان‌های آن را جدا کنید. مواد را با گوشتکوب دستی یا برقی خوب بکوبید و کشک را به آن‌ها اضافه کنید.
در مرحله آخر زعفران را به بزقرمه اضافه کنید و هم بزنید. غذای خود را با نعنا داغ، پیاز داغ و گردوی خرد شده تزیین کنید. غذای شما آماده است نوش جان.

نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن بزقرمه


حدالامکان از کشک‌های محلی استفاده کنید.
سیر داغ و پیاز داغ بیشتر باعث خوشمزه‌تر شدن غذای شما می‌شود.
غذا را همراه با سبزی و پیاز سرو کنید.
هرقدر میزان گوشت بزقرمه بیشتر باشد غذایی خوشمزه‌تر و مقوی‌تر خواهید داشت.

سخن آخر

 غذاهای محلی ایران خوشمزه و مقوی هستند که در تهیه بسیاری از آن‌ها از گوشت استفاده می‌شود. از جمله غذاهای اصیل ایران می‌توان به بزقرمه کرمان اشاره کرد. طرز تهیه این غذا آسان است و می‌توان آن را در کمتر از دو ساعت تهیه کرد.

منبع: خبرآنلاین

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!