نیلی بلاگ‌

3 روش تهیه سوپ بلغور جو دوسر

زمان تهیه آن کوتاه است و نتیجه آن یک سوپ متفاوت است، اما پر طعم است، به شما اطمینان می‌دهم که یک بار آن را امتحان کنید، پشیمان نمی شوید و کمی بیشتر آن را تهیه کنید.

1- سوپ بلغور جو دوسر با سبزیجات

مواد لازم:

بلغور جو دوسر: یک پیمانه

آب مرغ یا سبزیجات: 6 پیمانه

پیاز: 1 عدد متوسط (خرد شده)

هویج: 2 عدد متوسط (خرد شده)

کرفس: 2 ساقه (خرد شده)

سیب زمینی: 2 عدد متوسط (خرد شده)

سیر: 2 حبه (رنده شده)

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

سبزیجات معطر خرد شده (جعفری، شوید، پیازچه): به دلخواه

طرز تهیه:

پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.

هویج، کرفس و سیب زمینی را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

بلغور جو دوسر را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شود.

آب مرغ یا سبزیجات را اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 20-25 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا بلغور نرم شود.

در 5 دقیقه آخر پخت، سبزیجات معطر خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه اضافه کرده و سرو کنید.

2- سوپ بلغور جو دوسر و قارچ

مواد لازم:

بلغور جو دوسر: یک پیمانه

آب مرغ یا سبزیجات: 6 پیمانه

قارچ: 250 گرم (خرد شده)

پیاز: 1 عدد متوسط (خرد شده)

سیر: 2 حبه (رنده شده)

کره: 2 قاشق غذاخوری

خامه: به مقدار دلخواه

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

قارچ‌ها را در تابه تفت دهید تا آبشان کشیده شود.

پیاز و سیر را در کره تفت دهید تا نرم شوند.

بلغور جو دوسر را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شود.

قارچ‌های تفت داده شده و آب مرغ یا سبزیجات را اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 20-25 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا بلغور نرم شود.

قبل از سرو، خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه اضافه کرده و سرو کنید.

3- سوپ بلغور جو دوسر و کدو حلوایی

مواد لازم:

• بلغور جو دوسر: یک پیمانه

• آب مرغ یا سبزیجات: 6 پیمانه

• کدو حلوایی: 400 گرم (پخته و پوره شده)

• پیاز: 1 عدد متوسط (خرد شده)

• سیر: 2 حبه (رنده شده)

• دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

• زنجبیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

• نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند. بلغور جو دوسر را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شود.

آب مرغ یا سبزیجات، کدو حلوایی پوره شده، دارچین و زنجبیل را اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 20-25 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا بلغور نرم شود.

نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه اضافه کرده و سرو کنید.

سوال متداول

1- آیا سوپ بلغور دوسر برای کاهش وزن مناسب است؟

این سوپ یک گزینه عالی برای ناهار و به خصوص برای شام است و اگر قصد کاهش وزن دارید، این سوپ ایده آل است. سوپ بلغور جو دوسر می‌تواند فوایدی را برای بدن ما به ارمغان آورد و همچنین احساس سیری فوق‌العاده‌ای را برای ما به ارمغان می‌آورد تا اثر سیری کمی بیشتر طول بکشد.

2- آیا می‌توان از جو آسیاب شده استفاده کرد؟

سوپ با بلغور جو دوسر آسیاب شده، ممکن است بخشی از ماهیت خود رو از دست میده و شاید طعمش متفاوت شود. به همین دلیل است که توصیه می‌شود از بلغور جو دوسر در پرک استفاده کنید.

منبع: عصر ترکیه

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!