طرز تهیه خورشت مرغ با زرشک
خورشت مرغ با زرشک یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که با ترکیب زرشک، جوجه و ادویه های معطر پخته میشود.
کد خبر :
۲۲۷۰۲۳
۱۷ بهمن ۱۴۰۳ –
۰۸:۴۴
خورش مرغ با زرشک یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه خورش مرغ به روش جدید و خوشمزه است که شما می توانید با ترکیب کردن زرشک و ادویه و زعفران یک خورشت بی نظیر تهیه کنید. خورش مرغ با زرشک یا مرغ زرشکی طعم خوبی دارد و شما می توانید برای مهمانی و مجالس نیز این خورشت خوشمزه را تهیه کنید.
اگر به دنبال غذا های جدید و تازه هستید خورش مرغ با زرشک گزینه بسیار خوبی می باشد و شما می توانید به دلخواه از ترکیب سینه و ران مرغ استفاده کنید.
مواد لازم
مرغ
1عدد
پیاز بزرگ
1 عدد
زرشک
۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی
۱ ق غذا خوری
زردچوبه
۱ ق چای خوری
آب
۱ پیمانه
فلفل قرمز
۱ عدد
زعفران دم کرده
به مقدار لازم
نمک و روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه خورش مرغ با زرشک
مرحله اول: تفت دادن پیاز
ابتدا باید پیاز ها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل تابه بدون افزودن روغن کمی تفت دهید و زمانی که سبک شود و زردچوبه و روغن را اضافه کنید و تفت دهید و بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و هر طرف مرغ را باید برای ۱۵ دقیقه خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم: افزودن رب
در ادامه باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و بعد زرشک را اضافه کنید و یک فلفل قرمز اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۳ پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید و درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید تا مرغ خوب پخته شود.
مرحله سوم: تهیه خورش مرغ با زرشک
در ادامه باید هر نیم ساعت یا یک ربع درب قابلمه را باز کنید و مرغ را زیر و رو کنید و از سس تهیه شده روی مرغ ها بریزید تا به خورد مرغ ها برود. زعفران را به همراه قند بسابید و با کمی یخ دم بگذارید تا خوشرنگ شود و بعد به خورش مرغ با زرشک اضافه کنید و هم بزنید و مجدد برای نیم ساعت دیگر زمان دهید تا مرغ ها خوب پخته و خورشت جا افتاده شود و در انتها طعم غذا را بچشید و به دلخواه کمی نمک اضافه کنید و زمانی که خورش مرغ با زرشک خوب جا افتاده و غلیظ شدن از روی حررات بردارید و به همراه پلو میل کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه خورش مرغ با زرشک مجلسی و خوشمزه و ساده
می توانید به دلخواه فلفل قرمز را حذف کنید ولی طعم فوق العاده ی به خورش می دهد.
از زرشک پفکی و قرمز استفاده کنید.
می توانید این خورش مرغ را با زرشک تازه نیز تهیه کنید.
می توانید بجای رب از پوره گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
این مقدار برای حدود ۳ تکه مرغ کافی می باشد.
منبع: فرتاک نیوز