نیلی بلاگ‌

(ویدئو) فرآیند پرورش و برداشت سیب زمینی کونیاک برای تولید اسفنج

سیب‌زمینی کونیاک (که در واقع یک نوع ریشه است) از گیاه کونیاک یا آمیفوریا (Amorphophallus konjac) به دست می‌آید. این گیاه بومی آسیای شرقی است و به ویژه در ژاپن، چین و کره کشت می‌شود. ریشه این گیاه که به “سیب‌زمینی کونیاک” معروف است، به دلیل داشتن ترکیبات خاصی به نام گلوکومانان شناخته می‌شود که فیبری است و در آب جذب می‌شود، بنابراین برای کاربردهای مختلف غذایی و پزشکی مفید است. سیب‌زمینی کونیاک به طور معمول به دو صورت استفاده می‌شود: یکی در محصولات غذایی مانند رشته‌های کونیاک و دیگر در محصولات مراقبت از پوست مانند اسفنج‌های کونیاک که به دلیل خاصیت لایه‌برداری ملایم و نرم بودن بسیار محبوب هستند. اسفنج‌های کونیاک (Konjac sponges) اسفنج‌های طبیعی و گیاهی هستند که از ریشه گیاه کونیاک ساخته می‌شوند. این اسفنج‌ها معمولاً برای مراقبت از پوست، به ویژه برای شست‌وشو و لایه‌برداری ملایم صورت و بدن، استفاده می‌شوند.

کد خبر :
۲۲۶۷۰۹

۱۹ بهمن ۱۴۰۳ –
۱۴:۵۹

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!