نیلی بلاگ‌

(ویدئو) غذای خیابانی در کره؛ پخت وافل سکه ای پنیری در گیونگجو

(ویدئو) غذای خیابانی در کره؛ پخت وافل سکه ای پنیری در گیونگجو

وافل یک نوع نان یا شیرینی تُرد و سبک است که درون دستگاه مخصوص وافل‌ساز پخته می‌شود. خمیر آن معمولاً از آرد، تخم‌مرغ، شکر، کره و شیر تهیه شده و پس از پخت، طرح‌های شیار‌دار روی سطح آن ایجاد می‌شود. وافل در نقاط مختلف دنیا به سبک‌های مختلفی سرو می‌شود؛ برخی همراه با شیره، عسل، شکلات و برخی با مواد شور مثل پنیر و گوشت. این وافل که در شهر گیونگ‌جو (Gyeongju) کره جنوبی تهیه می‌شود، به نام “نان ۱۰ وونی معروف است. شکل آن شبیه سکه ۱۰ وونی کره‌ای است و داخل آن با پنیر خوشمزه‌ای پر شده است. گیونگ‌جو (Gyeongju) یکی از شهرهای تاریخی کره جنوبی است که به دلیل داشتن آثار باستانی فراوان، به عنوان “موزه‌ای در فضای باز” شناخته می‌شود. این شهر در استان گیونگ‌سانگ شمالی قرار دارد و یکی از مقاصد گردشگری محبوب در کره است.

کد خبر :
۲۲۹۹۵۹

۰۷ اسفند ۱۴۰۳ –
۱۴:۵۹

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!