(ویدئو) نگاهی به مراحل تولید انبوه نان باگت در یک کارخانه اسپانیایی
نان باگت یک نوع نان فرانسوی است که بهخاطر شکل خاص و طعم خوشایندش معروف است. این نان معمولاً طولانی و باریک است و پوستی ترد و داخلی نرم دارد. باگت بهطور سنتی از آرد گندم، آب، نمک و مخمر تهیه میشود و پخت آن در فر داغ باعث بهوجود آمدن پوستی قهوهای و ترد میشود. این نان بهویژه برای تهیه ساندویچها یا بهعنوان نان صبحانه در بسیاری از کشورها محبوب است. در این ویدئو با مراحل تولید این نان خوشمزه آشنا می شویم.
کد خبر :
۲۳۱۰۶۶
۱۷ اسفند ۱۴۰۳ –
۱۱:۵۹