طرز نگهداری گیلاس در فریزر برای مدت طولانی + نحوه فریز کردن گیلاس برای زمستان
طرز نگهداری گیلاس در فریزر
گیلاس یکی از میوه های فصل بهار و تابستان است که بشدت محبوب می باشد. این میوه خوشمزه و خوشرنگ از خواص خوبی نیز برخودار است را می توانید در فریزر یا در یخچال برای مدت طولانی نگهداری کنید، یکی از روش ها فریزر کردن یا کمپوت کردن این میوه خوشمزه است که در این پست می خواهیم بهترین روش ها را به شما یاد دهیم تا هر موقع هوس گیلاس کردید این میوه را در یخچال داشته باشید همراه ما باشید.
امروز در آلامتو مقاله ی تحت عنوان طرز نگهداری گیلاس در فریزر برای مدت طولانی و نحوه فریز کردن گیلاس برای زمستان را برای شما آماده کرده ایم که امیدواریم برای شما مفید باشد.
طرز نگهداری گیلاس در فریزر برای مدت طولانی
فریز کردن گیلاس، روشی عالی برای نگهداری آن در مدت طولانی و استفاده در تمام فصول سال است. برای این کار، ابتدا گیلاس های سالم و تازه را انتخاب کرده و خوب بشویید. سپس آنها را در کیسه های مخصوص فریزر یا ظرف های مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید.می توانید قبل از فریز کردن، هسته گیلاس ها را جدا کنید یا آنها را با هسته فریز کنید.
همچنین بخوانید: طرز نگهداری گوجه سبز به مدت طولانی
نحوه فریز کردن گیلاس برای زمستان
شما به راحتی می توانید با فریز کردن، از طعم خوشمزه گیلاس در تمام طول سال لذت ببرید. در ادامه، چند روش ساده و کاربردی برای فریز کردن گیلاس معرفی شده است:
1. روش اول: به صورت کامل
ابتدا گیلاس های سالم را خوب بشویید و خشک کنید. دم آنها را جدا کرده و در یک لایه روی سینی بچینید. سینی را چند ساعت در فریزر بگذارید تا گیلاس ها یخ بزنند. سپس آنها را داخل کیسه فریزر بریزید، هوای داخل کیسه را خارج کرده و در فریزر نگهداری کنید.
2. روش دوم: به صورت پوره
گیلاس ها را بشویید، هسته شان را بگیرید و با مخلوط کن پوره کنید. پوره را در قالب یخ بریزید و داخل فریزر قرار دهید. بعد از یخ زدن، قالبها را بیرون آورده و مکعب های یخ زده را در کیسه فریزر نگهداری کنید.
3.روش سوم: پخت با شکر
پس از شستن و هسته گیری گیلاسها، آنها را در قابلمه بریزید. به ازای هر کیلوگرم گیلاس، حدود ۲۵۰ گرم شکر اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس مخلوط را در شیشه های تمیز و دربدار بریزید و در فریزر نگهداری کنید.
4.روش چهارم: به صورت ورقه ای
گیلاس ها را شسته و هسته شان را درآورید. سپس آنها را به صورت ورق های برش دهید و با مقداری شکر مخلوط کنید. مخلوط را در یک لایه روی سینی پهن کرده و داخل فریزر قرار دهید. پس از یخ زدن، به کیسه فریزر منتقل کنید.
همچنین بخوانید: طرز نگهداری سیر تازه و خشک در فریزر
نگهداری گیلاس در یخچال
برای نگهداری بهتر گیلاس در یخچال، هرگز قبل از قرار دادن آنها در یخچال، گیلاس ها را نشویید. رطوبت باق یمانده در حفره انتهای ساقه می تواند باعث کپک زدگی و پوسیدگی شود. ابتدا میوه های خراب را جدا کرده و ساقه گیلاس را هم تا زمان مصرف جدا نکنید. زمانی که قصد خوردن دارید، گیلاس ها را در یک کاسه بریزید و با آب سرد بشویید.برای نگهداری طولانی مدت گیلاس، چند نکته ساده ولی مهم وجود دارد. اول اینکه گیلاس ها را به هیچ وجه در معرض نور خورشید قرار ندهید، چون نور باعث چروک شدن، پژمرده شدن و از بین رفتن طعم خوب آنها می شود.
بهتر است گیلاس ها را در محیطی تاریک و خنک نگهداری کنید. دوم، گیلاس باید در هوای سرد نگهداری شود. پس بلافاصله بعد از خرید یا چیدن، بدون شست و شو، آنها را در کیسه پلاستیکی دربسته گذاشته و در سردترین قسمت یخچال قرار دهید؛ به این شکل گیلاس می تواند تا دو هفته تازه بماند. سوم، گیلاس را دور از دیگر مواد غذایی در یخچال نگهداری کنید، چون به راحتی بو و طعم مواد دیگر را جذب میکند. برای جلوگیری از این مشکل، گیلاس ها را داخل ظرف دربدار قرار داده، سپس ظرف را در یک کیسه پلاستیکی بپیچید و در یخچال دور از مواد بودار مانند سیر و غذاهای پخته نگه دارید.
همچنین بخوانید: بهترین طریقه فریز کردن و نگهداری نخود فرنگی خام
سخن آخر
گیلاس یکی از میوه های تابستانی می باشد که شما می توانید خیلی ساده داخل ظرف درب دار ریخته و در فریزر نگهداری کنید و چند ساعت قبل از استفاده در دمای محیط قرار دهید و استفاده کنید یا می توانید به دلخواه گیلاس را پوره یا ورقه ی کنید و برای تهیه انواع شیرینی و دسر استفاده کنید.